Από 29/03/18 στους κινηματογράφους


Πολλές οι επιλογές για το Πάσχα και για όλες τις ηλικίες. Η επιστροφή του Στίβεν Σπίλμεργκ αδιαμφισβήτητα κεντρίζει το ενδιαφέρων.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφήξεις:

The Strangers: Ματωμένη Νύχτα


Περίληψη

H Σίντι (Κριστίνα Χέντριξ) και ο Μάικ (Μάρτιν Χέντερσον) ξεκινούν οδικώς για την εξοχή μαζί με την ατίθαση έφηβη κόρη τους, Κίνσι (Μπέιλι Μάντισον), και τον μεγάλο τους γιο, Λουκ (Λιούις Πούλμαν). Κανείς δεν φαντάζεται ότι αυτό που ξεκίνησε σαν μια συνηθισμένη οικογενειακή εκδρομή, θα καταλήξει στον μεγαλύτερο εφιάλτη τους… Κατά την άφιξή τους σε ένα απομονωμένο πάρκο για τροχόσπιτα, ένα χτύπημα στην εξώπορτα θα οδηγήσει σε μία νύχτα απερίγραπτου τρόμου. Τρεις άγνωστοι ψυχοπαθείς με μάσκες και θανατηφόρες προθέσεις θα αναγκάσουν τα μέλη της οικογένειας να παλέψουν για τη ζωή τους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γιοχάνες Ρόμπερτ
Ηθοποιοί: Κριστίνα Χέντριξ, Μάρτιν Χέντερσον, Μπέιλι Μάντισον, Λιούις Πούλμαν, Έμμα Μπελόμι
Διάρκεια: 85 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Ready Player One




Περίληψη
Η ταινία διαδραματίζεται το 2045, με τον κόσμο στα όρια του χάους και της κατάρρευσης. Η ανθρωπότητα έχει βρει σωτηρία στο OASIS, ένα επεκτατικό σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε από τον ευφυή και εκκεντρικό Τζέιμς Χάλιντεϊ (Μαρκ Ράιλανς). Όταν ο Χάλιντεϊ πεθαίνει, αφήνει την αμύθητη περιουσία του στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα ψηφιακό Πασχαλινό αυγό, το οποίο έχει κρύψει κάπου στο OASIS, πυροδοτώντας έναν διαγωνισμό που καθηλώνει όλο τον κόσμο. Όταν ένας απίθανος νεαρός ήρωας με το όνομα Ουέιντ Ουότς (Τάι Σέρινταν) αποφασίζει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα ιλιγγιώδες κυνήγι θησαυρού που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Ηθοποιοί: Τάι Σέρινταν, Ολίβια Κουκ, Μπεν Μέντελσον, Τ. Τζ. Μίλερ, Σάιμον Πεγκ, Μάρκ Ράιλανς
Διάρκεια: 140 λεπτά
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Το Κορίτσι Στην Ομίχλη



Περίληψη
Βασισμένη στο πολυμεταφρασμένο ομώνυμο βιβλίο, η ταινία ακολουθεί την εξαφάνιση μιας 16χρονής κοπέλας της Άννα Λου από ένα μικρό χωριό στις Ιταλικές Άλπεις. Ο αινιγματικός αστυνομικός ερευνητής Βόγκελ καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο και σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό. Δουλεύοντάς με εχθρό τον χρόνο και έχοντας να αντιμετωπίσει τα ξέφρενα Media o Βόγκελ πρέπει να χρησιμοποιήσει ανορθόδοξες μεθόδους για να αποκαλύψει την αλήθεια, σε μία πόλη που τα κίνητρα είναι δυσδιάκριτα, τα γεγονότα διαστρεβλώνονται και όλοι είναι πιθανοί ύποπτοι.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντονάτο Καρίζι
Ηθοποιοί: Τόνι Σερβίλλο, Αλέσιο Μπόνι, Ζαν Ρενό
Διάρκεια: 128 λεπτά
Είδος ταινίας: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15






Μόνο Εσένα Βλέπω



Περίληψη
H Τζίνα (Μπλέικ Λάιβλι) και ο Τζέιμς (Τζέισον Κλαρκ) έχουν έναν υπέροχο γάμο. Μετά από ένα ατύχημα που της κόστισε τους γονείς αλλά και την όρασή της, η Τζίνα εξαρτάται ολοκληρωτικά από τον άντρα της, κι αυτή η εξάρτηση φαίνεται πως κρατάει σταθερή την παθιασμένη σχέση τους. Εκείνη βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του Τζέιμς που της περιγράφει κάθε τι από την καθημερινή ζωή. Παρά το πρόβλημά της, οι δυο τους απολαμβάνουν μια έντονη καθημερινότητα στην Μπανγκόκ, όπου ο Τζέιμς δουλεύει και η Τζίνα εξερευνά τη ζωή σε μια ξένη χώρα. Όλα κυλούν όμορφα, μέχρι τη στιγμή που η Τζίνα αποκτά ξανά την όρασή της κι αρχίζει να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια, κάτι που θα τη φέρει αντιμέτωπη με μια νέα, πιο «σκοτεινή» πραγματικότητα…
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ
Ηθοποιοί: Μπλέικ Λάιβλι, Τζέισον Κλαρκ, Ντάνι Χιούστον, Άνα Ο' Ράιλι
Διάρκεια: 109 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Πίτερ Ράμπιτ



Περίληψη
Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους. Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ουίλ Γκλυκ
Ακούγονται οι: Φάνης Μουρατίδης
Διάρκεια: 93 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Λέο Ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα



Περίληψη
Ο νεαρός Λεονάρντο Ντα Βίντσι είναι ένα χαρισματικό, ιδιοφυές αγόρι, γεμάτο όρεξη για δράση. Σχεδιάζει μία μηχανή που μπορεί να κινηθεί στο έδαφος, στον αέρα και στο νερό. Με τη μηχανή αυτή, φορώντας μία στολή κατάδυσης που έχει σχεδιάσει ο ίδιος και έχοντας στο πλευρό του τον πιστό του φίλο Λορέντζο και την αγαπημένη του, την Τζιοκόντα, ξεκινά το περιπετειώδες του ταξίδι!
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Μάνφιο
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 85 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου