Από 05/04/18 στους κινηματογράφους


Λίγες οι νέες αφίξεις συνεχίζουν όμως οι  ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας για τις ημέρες εκτός των αργιών που θέλουμε να ξεφύγουμε.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Ένα Ήσυχο Μέρος




Περίληψη

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα σου μπορεί να σημάνει το τέλος σου.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι
Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Τζον Κραζίνσκι
Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Game Night




Περίληψη
Κάθε εβδομάδα, ο Μαξ και η Άννι είναι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους για επιτραπέζια, μαζί με φίλους τους. Αυτή τη φορά όμως, ο Μπρουκς, ο αδερφός του Μαξ, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη: τους προσκαλεί να πάρουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς, ομοσπονδιακούς πράκτορες, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού, δεν είναι τόσο ευδιάκριτα… Κατά τη διάρκεια μιας απίστευτης νύχτας, η μία ανατροπή οδηγεί στην άλλη και χωρίς κανόνες, χωρίς πόντους, αλλά και χωρίς ιδέα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί συμπαίκτες τους, οι έξι φίλοι παίρνουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι που θ’ αποδειχθεί είτε το πιο διασκεδαστικό, είτε το… τελευταίο της ζωής τους!
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζον Φράνσις Ντάλεϊ, Τζόναθαν Γκόλντσταϊν
Ηθοποιοί: Τζέισον Μπέιτμαν, Ρέιτσελ Μακάνταμς, Μπίλι Μαγκνούσεν, Σάρον Χόργκαν, Λαμόρν Μόρις, Κάιλι Μπένμπαρι, Τζέσε Πλίμονς, Ντάνι Χιούστον, Τσέλσι Περέτι, Μάικλ Χολ, Κάιλ Τσάντλερ
Διάρκεια: 100 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου