Survivor 2 Επεισόδιο 40: Νέο αγώνισμα - Αποχώρηση έκπληξη


Μια μικρή ένταση παρακολουθήσαμε στους διάσημους με αφορμή τις καρύδες και την ωρα που έπρεπε να ανοιχτούν. Θέμα που τελικά λύθηκε με τη συζήτηση της ομάδας.

Αγώνισμα επάθλου φαγητού ακολούθησε, με ένα pizza berger για το κάθε άτομο την νικητήριας ομάδας με τις ομάδες να τα δίνουν όλα. Νικητές ήταν ξανά οι μαχητές τους οποίους παρακολουθήσαμε να απολαμβάνουν αυτό το μοναδικό φαγητό.

Ένα νέο αγώνισμα μας παρουσίασε ο Σάκης στην συνέχεια, το οποίο ήταν ατομικό και πολύ ανταγωνιστικό.  Το αγώνισμα που λέγεται sybol game, Έχει δύο έπαθλα και δύο σημασίες. Ένας άντρας και μια γυναίκα θα είναι νικητές από όλους τους παίκτες. 

Οι νικητές θα κερδίζουν από ένα σύμβολο και μια λιχουδιά, στην λιχουδιά θα μπορούν να πάρουν και δυο ακόμα παίκτες τις επιλογής τους. Όσο ποιο πολλά σύμβολα μαζέψει κάποιος παίκτης τόσο ποιο πολλές πιθανότητες έχει ώστε να διεκδικήσει δύο μεγάλα δώρα. Το πρώτο δώρο είναι ο νικητής να φέρει την οικογένεια του στον Άγιο Δομίνικο και το δεύτερο, απευθείας μεταφορά του νικητή στον μεγάλο τελικό. 

Στον πρώτο ατομικό αγώνα νικητές ήταν ο Χάρης των μαχητών και η Κατερίνα Δαλάκα των διάσημων. ο Χάρης μαζί του στην λιχουδιά πήρε την Βιργινία και τον Θοδωρή ενώ η Κατερίνα πήρε την Όλγα και την Κωνσταντίνα.

Στο συμβούλιο που είδαμε μετά, ακούσαμε τα τελευταία λόγια των παικτών, κατόπιν έγινε η ανακοίνωση του αποτελέσματος κατά το οποίο αποχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.



About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου