Survivor 2 επεισόδιο 29: Αγώνας ασυλίας - Ποιοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο - Αποχώρηση βόμβα


Τεταμένο το κλίμα στους μαχητές μετά την προηγούμενη μέρα που τσακώθηκαν βάζοντας στον τοίχο Μελίνα και Ηλία. Παρόλα αυτά τα πνεύματα ήταν ήρεμα και τα βλέμματα στραμμένα στον αγώνα ασυλίας που ακολουθούσε.

Αγώνα ασυλίας για γερά νεύρα παρακολουθήσαμε, με τους μαχητές να παίρνουν την ν΄κ και να οδηγούν στο συμβούλιο τους διάσημους για μια ακόμη φορά. 

Πρώτη ασυλία από το ρεκόρ της εβδομάδας πήρε η Κατερίνα Δαλάκα ενώ στο παιχνίδι που ακολούθησε την ασυλία κέρδισε ο Μιχάλης Μουρούτσος. 

Στο συμβούλιο για αρχή ήρθε η δυσάρεστη είδηση ότι η Μαρία Σαμαρίνου των διάσημων, δεν άντεξε και αποχώρησε οικειοθελώς. στην συνέχεια ανακοινώθηκε ποιοι είναι οι παίκτες των μαχητών που θα πάρουν έπαθλο ως οι πολυτιμότεροι παίκτες της ομάδας που κέρδισε την ασυλία. Το  έπαθλο κέρδισαν τελικά η Ντάρια και ο Κώστας. Ακολούθησε η ψηφοφορία από την οποία επιλέχθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στην συνέχεια η Κατερίνα επέλεξε τον Γιάννη Τσίλλη για δεύτερο υποψήφιο, τέλος ο Μιχάλης επέλεξε την Ξένια για τρίτη υποψήφια.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου