Αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό για τον Βέμερ!


Ακόμη μία ντροπή για τον Παναθηναϊκό επί διοίκησης Γιάννη Αλαφούζου, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αφαίρεση τριών βαθμών από το «τριφύλλι» για τις οφειλές στον Γενς Βέμερ, μια ποινή που δεν ενεργοποιείται άμεσα και δίνει χρόνο στους «πράσινους» να την γλιτώσουν!

Η απόσταση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γενς Βέμερ ήταν χαοτική, όπως ήταν γνωστό από την Κυριακή, και την Δευτέρα «έσκασε» η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για την αφαίρεση τριών βαθμών από το «τριφύλλι». Γεγονός που συνιστά ακόμη μία ντροπή, προφανώς την μεγαλύτερη, για την διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου στην «πράσινη» ΠΑΕ. Ο Παναθηναϊκός οφείλει 600.000 ευρώ στον Γερμανό μπακ, ωστόσο, έχει ακόμη περιθώριο να γλιτώσει την ποινή αυτή.

Όπως γίνεται γνωστό από την ανακοίνωση της απόφασης, η ΕΠΟ επιβάλλει την ποινή αφαίρεσης αλλά δεν την ενεργοποιεί. Επί της ουσίας για να ενεργοποιηθεί το -3 θα πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει χρόνο να βρει εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον εκπρόσωπο του παίκτη για να την... γλιτώσει έστω και την δωδεκάτη ώρα.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου