Οριστική διακοπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ


To γκολ του Βαρέλα στο 89' ακυρώνεται ως οφσάιντ, η συνέχεια είχε... σύρραξη και ο Κομίνης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, διέκοψε οριστικά το ματς!

Στο... αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πλήττουμε ποτέ! Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πριν από 2 εβδομάδες δεν άρχισε ποτέ! Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν τελείωσε ποτέ! Για άλλη μια φορά ένα ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος, αυτό που εν πολλοίς θα έκρινε και τον πρωταθλητή για το 2018 δεν θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο αλλά σε δικαστικές αίθουσες.

Από την Δευτέρα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπούμε ξανά σε μια... μακρά περίοδο έντασης, «χαρτοπόλεμου», δηλώσεων που είναι προφανές ότι θα πληγώσει ακόμη περισσότερο το άθλημα που για άλλη μια χρονιά έχει ταλαιπωρηθεί. Η οριστική διακοπή του αγώνα από τον Κομίνη αποφασίστηκε στις 11.30 το βράδυ, ακριβώς δύο ώρες από την στιγμή που το παιχνίδι διακόπηκε και οι ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. Ήταν το 89' του αγώνα όταν από κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Βαρέλα σκόραρε με κεφαλιά και το γήπεδο... πήρε φωτιά. Την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύριζαν ο 2ος βοηθός Ποντίκης κάλεσε τον Κομίνη και του υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Μαουρίτσιο θεωρώντας ότι επηρεάζει την φάση (μια εξαιρετικά δύσκολη φάση με τον κανονικά να έχει... ασάφειες).

Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ και από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο χαμός. Οι παίκτες των γηπεδούχων έπεσαν πάνω του ενώ... ντου στο γήπεδο έκανε και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μάλιστα προκάλεσε εντύπωσε με το όπλο που είχε στη μέση του. Το αφεντικό του ΠΑΟΚ κάλεσε τους παίκτες του να αποχωρήσουν από το γήπεδο, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να κάνει αρχηγική παρέμβαση και να ζητάει από τον ιδιοκτήτη να τους αφήσει να παίξουν. Τελικά έγιναν τόσα πολλά που δεν έπαιξαν ποτέ, με την Ένωση να ξεκαθαρίζει πως «δεν παίζουμε μπάλα με όπλα».

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου