Σάλος: Φαντάροι στην Κόνιτσα κακοποίησαν σκύλο - Παρέμβαση Καμμένου


Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει φαντάρους να κακοποιούν και να πετάνε από γκρεμό έναν σκύλο, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Παρενέμβη για το θέμα ο Καμμένος και ζήτησε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Το βίντεο δείχνει δύο στρατιώτες του ελληνικού στρατού να αρπάζουν ένα σκυλάκι, να το εξοντώνουν με κάποιο τρόπο και στη συνέχεια να το πετούν σε έναν γκρεμό. Η σκηνή έχει γυριστεί με κινητό μάλλον μέσα σε στρατόπεδο. Παραμένει άγνωστος ο χρόνος που διαδραματίστηκε το γεγονός καθώς και ο τόπος.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοίνωσε, με αφορμή το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές. 

Το βίντεο λόγο της σκληρότητας του περιεχομένου, κρίναμε πως δεν πρέπει να το δημοσιεύσουμε.Πηγή: reporter
Φώτο: gazzeta
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου