Η αστυνομία του Ντουμπάι χρησιμοποιεί ιπτάμενες μηχανές για επείγοντα περιστατικά


Το Ντουμπάι στρέφεται επιθετικά σε μια «μελλοντική πόλη», βάζοντας αυτο-ιπτάμενα ταξί στον ουρανό και ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου στο αεροδρόμιο. Στην αστυνομική υπηρεσία του Ντουμπάι θα προσθέτει τώρα ένα άλλο βασικό επιστημονικό υπόβαθρο: οι ιπτάμενες μηχανές. 

Η αστυνομία του Ντουμπάι, η οποία διαθέτει ήδη πολυτελή αυτοκίνητα περιπολίας, αυτοκινούμενα drones και έναν αξιωματικό ρομπότ, μόλις ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει σύντομα αξιωματικούς και γύρω από τις εν λόγω μηχανές. Η δύναμη αποκάλυψε το νέο σκάφος της «Hoversurf Scorpion» στο συνέδριο της Τεχνολογίας Gitex Week, σύμφωνα με την έκδοση της αγγλικής γλώσσας του UAE, Gulf News. 

Η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει τις ιπτάμενες μηχανές για σενάρια αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, παρέχοντας στους αξιωματικούς τη δυνατότητα να πλησιάζουν περισσότερο εκεί που θέλουν μέσα από τις κυκλοφοριακές συνθήκες, πετώντας στον αέρα. Το ρωσικά κατασκευασμένο σκάφος είναι πλήρως ηλεκτρικό και μπορεί να αντέξει φορτία μέχρι 600 κιλά, προσφέροντας περίπου 25 λεπτά χρήσης ανά φορτίο, με μέγιστη ταχύτητα περίπου 43 mph.







Περισσότερα: livetvgr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου