Έκοψε… ταρίφα στην Άρσεναλ η Σίτι!


Σίτι ακούει και… τρέχει η Άρσεναλ! Αφού την περιποιήθηκε με τριάρα στον τελικό Κυπέλλου, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε πλάκα στους «κανονιέρηδες» και στο «Emirates» (0-3). 

Θα περίμενε κανείς αντίδραση από την Άρσεναλ για την… τριάρα που δέχθηκε από τη Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πάνω από το επίπεδό της. 

Το απέδειξαν οι «σίτιζενς» με κάθε σαφήνεια στο «Emirates», αφού χρειάστηκαν μόλις 33’ για να… ντροπιάσουν τους «κανονιέρηδες» μέσα στο σπίτι τους και να τους φιλοδωρήσουν με νέα τριάρα (0-3), κάνοντας ακόμα ένα βήμα για τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου. 

Μόλις στο 15’ ο Σανέ με εξαιρετική ενέργεια πάσαρε στον Μπερνάρντο Σίλβα, με τον Πορτογάλο να πιάνει ένα τρομερό πλασέ για να ανοίξει το σκορ και να… φτιάξει την κατηφόρα προς την εστία του Τσεχ. 

Το πάρτι συνεχίστηκε στο 28’, καθώς έπειτα από ομαδική προσπάθεια, στην οποία χάθηκε η μπάλα, ο Νταβίντ Σίλβα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, με το τελικό διαμορφώνεται πέντε λεπτά αργότερα. 

Συγκεκριμένα, στο 33’ με νέα ενέργεια των παικτών της Σίτι, ο Σανέ με κοντινό πλασέ έβαλε και αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ. 

Για να πιστοποιηθεί το «μαύρο» βράδυ της Άρσεναλ, ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε πέναλτι, με τους «κανονιέρηδες» να μην πετυχαίνουν ούτε το γκολ της τιμής. 

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου