Από 15/03/18 στους κινηματογράφους


Δύο είναι οι καινούριες ταινίες που εισέβαλαν αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους με την κινηματογραφική επιστροφή της Λάρα Κρόφτ. Αυτή την φόρα το ρόλο δεν ενσαρκώνει η Αντζελίνα Τζολί αλλά η Αλίσια Βικάντερ

Πάμε να δούμε αναλυτικά της επιλογές της εβδομάδας:

Tomb Raider: Lara Croft


Περίληψη
Η Λάρα Κροφτ είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρας της με το ίδιο πάθος που αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να προχωρήσει στη ζωή της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, η Λάρα θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του. Αν καταφέρει να επιζήσει της επικίνδυνης αυτής περιπέτειας, τότε ίσως ανοιχτεί μπροστά της μια νέα ζωή, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του tomb raider.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ρορ Ούθαγκ
Ηθοποιοί: Αλίσια Βικάντερ, Ντόμινικ Γουέστ, Γουόλτον Γκόγκινς, Ντάνιελ Γου
Διάρκεια: 118 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΣΗΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Ένας Ξένος στην Πόλη



Περίληψη
Ο Χάρολντ, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας (Ντέιβιντ Ογέλοουο) με μετοχές σε μία φαρμακευτική εταιρεία που πρόκειται να μπει στο χρηματιστήριο, βρίσκεται σε κίνδυνο μετά από ένα περιστατικό στο Μεξικό. Πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους (Σαρλίζ Θερόν, Τζόελ Έτζερτον), βαρόνοι ναρκωτικών και μυστικές αποστολές είναι μερικά από όσα έχει να αντιμετωπίσει καθώς περνά τα όρια της νομιμότητας κι από φιλήσυχος πολίτης γίνεται καταζητούμενος εγκληματίας! Είναι έξω από τα νερά του – ή μήπως μέσα σε αυτά; Μια απολαυστική ταινία γεμάτη γέλιο, δράση και μυστήριο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Νας Έτζερτον
Ηθοποιοί: Σαρλίζ Θερόν, Ντέιβιντ Ογέλοουο, Τζόελ Έτζερτον, Αμάντα Σέιφριντ, Θάντι Νιούτον, Σάρλτο Κόπλεϊ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤEIA / ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου