Ρωσία – Γαλλία 1-3


Η Γαλλία πέρασε με νίκη 3-1 από την Αγία Πετρούπολη επί της Ρωσίας, με τον Μπαπέ να γράφει ιστορία.

Η Ρωσία των χιλίων προβλημάτων και των πολλών απουσιών υποδέχθηκε την Γαλλία, που έκανε πολλές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο της φιλικό. Οι τρικολόρ έφυγαν με νίκη 3-1 από την Αγία Πετρούπολη, με τον Μπαπέ να γίνεται ο νεότερος στην μεταπολεμική εποχή που πετυχαίνει δύο τέρματα στο ίδιο ματς σε ηλικία 19 ετών και 3 μηνών.

Ο επιθετικός της Παρί άνοιξε το σκορ στο 40’ για τους φιλοξενούμενους, που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πογκμπά έκανε το 0-2 με ωραία εκτέλεση φάουλ και οι γηπεδούχοι ξύπνησαν στη συνέχεια. Οι Ρώσοι πίεσαν, μείωσαν με τον Σμόλοβ στο 68’, αλλά μέχρι εκεί. Στο 83’ ήρθε η χαριστική βολή, όταν ο Μπαπέ έκανε το πλασέ στην περιοχή, ο Λουνιόβ το λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Ρωσία (Στανισλάβ Τσερτσέσοβ): Λουνιόβ, Ζιρκόβ (46’ Ράους), Κουντρισόβ (83’ Τσερίσεβ), Νοϊστέντερ, Γκρανάτ, Σαμέντοβ (46’ Σμόλνικοβ), Ερόχιν (76’ Σβετς), Τζαγκόεβ (54’ Αν. Μιραντσούκ), Γκολοβίν, Αλ. Μιραντσούκ (66’ Ζαμπολότνι), Σμόλοβ

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ, Κοσιελνί, Ουμτιτί (80’ Κιμπέμπε), Ερναντέζ, Καντέ (66’ Τολισό), Ραμπιό (81’ Ματουιντί), Πογκμπά, Μαρσιάλ (58’ Γκριζμάν), Ντεμπελέ (72’ Ζιρού), Μπαπέ (86’ Λεμάρ)




About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου