Από 01/03/18 στους κινηματογράφους


την εβδομάδα που διανύουμε δεν έχουμε πολλές κινηματογραφικές επιλογές. Για την ακρίβεια έχουμε μόνο μια. Συνεχίζουν όμως πολλές ακόμα από την περασμένη και όχι μόνο εβδομάδα.

Πάμε να δούμε ποιο αναλυτικά:


Το Κόκκινο Σπουργίτι


Περίληψη
Η Nτομινίκα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Είναι πρίμα μπαλαρίνα με τέτοια ένταση, που έχει ωθήσει το μυαλό και το σώμα της στα όρια. Είναι αριστοτεχνική στη μάχη της αποπλάνησης και της παραπλάνησης. Όταν της τυχαίνει ένας τραυματισμός που την αναγκάζει να τερματίσει την καριέρα της, η Nτομινίκα και η μητέρα της αντιμετωπίζουν ένα δυσοίωνο και αβέβαιο μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που πέφτει θύμα εκμετάλλευσης για να γίνει η νέα στρατιώτης της σχολής «Σπουργίτι», μίας μυστικής υπηρεσίας που εκπαιδεύει ξεχωριστούς νεαρούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους ως όπλο. Αφού υπομένει τη σαδιστική, διεστραμμένη διαδικασία εκπαίδευσης, αναδύεται ως το πιο επικίνδυνο «Σπουργίτι» που έχει βγάλει ποτέ η υπηρεσία. Η Nτομινίκα, πλέον, θα πρέπει να συμφιλιώσει τον παλιό εαυτό της, με τη δύναμη που κατέχει τώρα, την ίδια ώρα που η ζωή της και όλοι αυτοί που αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου κι ενός πράκτορα της CIA που προσπαθεί να την πείσει πως είναι ο μόνος τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς
Ηθοποιοί: Τζένιφερ Λόρενς, Τζόελ Έτζερτον, Ματίας Σένερτς, Τζέρεμι Άιρονς, Μαίρη –Λουίζ Πάρκερ, Σάρλοτ Ράμπλινγκ
Διάρκεια: 141 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18


Επίσης συνεχίζουν: Κάθε μέρα μια άλλη μέρα, Ταξιδεύοντας με τον εχθρό μου, Αναχώρηση για το Παρίσι, Μαζί τα φάγαμε, Η μορφή του νερού, Winchester, Black panther, Το ημερολόγιο των φόνων, Πενήντα αποχρώσεις του γκρι, Αόρατη κλωστή,   Οι Τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι, The post και η Ληστεία του αιώνα.

Για τους μικρούς μας φίλους συνεχίζουν: Tad, Φερδινανδος, Ο άνθρωπος των σπηλαίων, Coco, Το γατοξόρκι και Πάντιγκτον 2

Πληροφορίες και τρέιλερ εδώ: Κινηματογράφος-Θέατρο
Τελευταία τρέιλερ εδώ: Τελευταίες αφίξεις

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου