Xiaomi Mi MIX 2: Στην Ελληνική αγορά από την Info Quest με εντυπωσιακά αποτελέσματα για την εταιρεία


Την αίσθηση της πολύ επιτυχημένης παρουσίας της Xiaomi στην ελληνική αγορά, επιβεβαίωσαν τα στοιχεία που παρουσίασε η Info Quest στην χθεσινή επίσημη παρουσίαση του εντυπωσιακού Xiaomi Mi MIX 2, λίγο καιρό μετά το επίσημο παγκόσμιο λανσάρισμα του. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Info Quest, επίσημος διανομέας του συνόλου των προϊόντων της Xiaomi στην Ελλάδα, η μέχρι στιγμής πορεία των προϊόντων του οικοσυστήματος της Xiaomi είναι παραπάνω από εντυπωσιακή, ενώ τον Δεκέμβριο που μας πέρασε αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση μεταξύ όλων των κατασκευαστών, με διψήφιο ποσοστό μεριδίου στην αγορά. 

Μάλιστα το RedMi 4x  μπήκε για πρώτη φορά στα κορυφαία 10 σε πωλήσεις κινητά στην αγορά, "σπάζοντας" το δίπολο Samsung-Huawei. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Info Quest, μόνο τον Δεκέμβριο, πουλήθηκαν 27.500 κινητά, ενώ αντίστοιχο ήταν και το νούμερο τον Ιανουάριο με 25.000, επίδοση ιδιαίτερα εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θεωρείται συνήθως "νεκρος" στην αγορά μετά τα ψώνια των Χριστουγέννων. 

Συνολικά μέσα στο 2017 πουλήθηκαν 150.000 smartphones, ενώ αντίστοιχα καλές πωλήσεις είχαν και τα υπόλοιπα προϊόντα του οικοσυστήματος της εταιρείας, με 80.000 τεμάχια. Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατηγορία fitness η Xiaomi πια θεωρείται ο κυρίαρχος της αγοράς με μερίδιο που φτάνει και το 50%.

Σε ότι αφορά τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας, το 2018 στόχος είναι η εδραίωση στην τρίτη θέση και η επέκταση του εύρους των υπό διάθεση προϊόντων, με σκοπό την ένταξη στην Ελληνική της πλήρους γκάμας του Οικοσυστήματος της Xiaomi, το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Από Ηλεκτρικά σκούτερ, μέχρι έξυπνους βοηθούς για το σπίτι και από ρολόγια fitness μέχρι βραστήρες ρυζιού (οι οποίοι παρεπιπτόντως πουλάνε εντυπωσιακά καλά)







Περισσότερα: emea
Φώτο: Android Authority

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου