Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor

     
«Το έμαθα πολύ πρόσφατα κι εγώ. Περίμενα να πάρω το τελικό OK από την Acun Medya και ετοιμάζω βαλίτσες. Το μεγάλο μου άγχος ήταν να αφήσω πίσω τα παιδιά μου και ο τρόπος επικοινωνίας. Είμαι πολύ κολακευμένος για το γεγονός ότι σκέφτηκαν εμένα να πάω εκεί να βοηθήσω και τον Σάκη, να βοηθήσω να βγει όλο αυτό το μεγάλο πρότζεκτ. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω στο νούμερο ένα πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση» δήλωσε ο Γιώργος Λιανός, σήμερα το πρωί, στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο Epsilon, «Φτιάξε καφέ να στα πω», επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή του στο «Survivor 2».

Ο παρουσιαστής-τραγουδιστής, μετά την επιτυχημένη του παρουσία στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που προβαλλόταν το πρώτο μισό της σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου, ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο όπου θα αναλάβει χρέη βοηθού παρουσιαστή. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης, που είναι επί ποδός επτά μέρες την εβδομάδα, 14-15 ώρες την ημέρα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του ριάλιτι, θα βοηθηθεί από τον Γιώργο Λιανό με τον προαναφερθέντα να αναλαμβάνει την παρουσίαση κάποιων αγωνισμάτων, δύο φορές την εβδομάδα. Παρόμοιο σκηνικό, άλλωστε, έχει συμβεί και στο τουρκικό «Survivor», που στέφθηκε με επιτυχία.






Πηγή: reader
Φώτο: AllYou

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου