Survivor 2 επεισόδιο 20: Εντάσεις, τραυματισμοί, ανατροπές και αποχώρηση


Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στους μαχητές με τους επτά που ψήφισαν τον Νικόλα, να προσπαθούν να του εξηγήσουν τους λόγους. 

Στους διάσημους υπήρξε θέμα με το φαγητό καθώς επέλεξαν να ψηφίσουν αν θα μαγειρέψουν ρύζι η όχι και η πλειοψηφία απάντησε όχι με αποτέλεσμα για μια μέρα να μην φάνε ρύζι.

Ακολούθησε αγώνας επάθλου φαγητού, με έπαθλο για τους νικητές ένα ποτήρι γάλα, ενάμισι τοστ και ένα γιαούρτι επίσης και έπαθλο άνεσης περιλάμβανε το σημερινό αγώνισμα . Για μια ακόμη φορά νικητές ήταν οι διάσημοι. 

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα όμως, καθώς κατά την διάρκεια του αγώνα ο Θοδωρής τραυματίστηκε στο γόνατό του. Το περιστατικό σόκαρε όλους τους παίκτες πολλοί από τους οποίους έτρεξαν να τον βοηθήσουν, ο Θοδωρής ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τέλος στο συμβούλιο στην αρχή ο Θωδορης ενημέρωσε για την κατάσταση του. ο Σάκης στην συνέχεια ανακοίνωσε πως έρχονται τέσσερις νέοι παίκτες, δύο για την κάθε ομάδα. Τέλος η ψηφοφορία έδειξε ότι αυτός που αποχωρεί ήταν ο Νίκος Θωμάς, 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου