Survivor 2 Επεισόδιο 19: Σαρωτικός αγώνας ασυλίας - Νέο έπαθλο και υποψήφιοι για αποχώρηση σοκ


Σαρωτικός ήταν ο αγώνας ασυλίας που παρακολουθήσαμε ο οποίος είχε να κάνει με δύναμη και ταχύτητα. Οι διάσημοι κέρδισαν σχετικά εύκολα και οδήγησαν τους μαχητές στην ασυλία.

Προς έκπληξη όλων η Ροδάνθη βγήκε παίκτρια της εβδομάδας και με την πρώτη ασυλία. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας που ακολούθησε κέρδισε ο Χάρης την δεύτερη ασυλία.

Φανερά απογοητευμένοι αλλά και μπερδεμένοι σχετικά με την ήττα τους, ήταν οι μαχητές με κύρια έννοια τους το πώς και το ποιόν θα ψηφίσουν.

Ακολούθησε το συμβούλιο όπου εν αρχή ο Σάκης έκανε μια ανακοίνωση. Ο πολυτιμότερος παίκτης και η πολυτιμότερη παίκτρια της ομάδας που κερδίζει την ασυλία κάθε εβδομάδα θα επιβραβεύεται με ένα έπαθλο φαγητού.  Ο Γιάννης Τσίλης και η Κατερίνα Δαλάκα από τους διάσημους είναι αυτοί που θα πάρουν το έπαθλο φαγητού που είναι ένα σάντουιτς με σολομό και ένα χυμό πορτοκάλι. 

Ακολούθησε η ψηφοφορία όπου επιλέχθηκε ο Νικόλας ως πρώτος υποψήφιος, ο οποίος και φάνηκε έκπληκτος όπως άλλωστε είπε και στο Σάκη, στον οποίο και εξέφρασε την άποψη του ως προς τους λόγους που οδήγησαν στην υποψηφιότητα του. Η Ροδάνθη στην συνέχεια επέλεξε τον Θοδωρή και ο Χάρης τον Νίκο.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου