Sunday Live: Απίστευτο και με πολλά ευτράπελα το νέο show του Ant1


Ένα απίστευτο show ξεκίνησε την περασμένη Kυριακή στον Ant1. Παρουσιαστές το ποιο αχτύπητο δίδυμο. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς έδωσαν ρέστα και φυσικά δεν μπορούσαν πάρα να μας εντυπωσιάσουν. 

Παιχνίδια με το κοινό, παιχνίδι με το τηλεοπτικό κοινό και ακόμα καλύτερα με το κοινό που μπήκαν μέσα στο σπίτι τους χωρίς να το ξέρουν ήταν αρκετά για να απογειώσουν την διάθεση.

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα καθώς για αρχή είδαμε ένα σκηνικό να πέφτει  αλλά και λίγο αργότερα δυο δίδυμες αδελφές  από τις οποίες η μια είχε ένα ατύχημα καθώς παίζανε ένα παιχνίδι όπου καθόντουσαν σε δυο καρέκλες που γύριζαν γύρο γύρο. Σε ανύποπτο χρόνο η μια κοπέλα πετάχτηκε από την θέση της αφήνοντας άφωνους παρουσιαστές και κοινό.  

Γκεστ καλεσμένοι ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης σε μια αστεία συνέντευξη από τους παρουσιαστές σε νεότερη εκδοχή,  η Καίτη Γαρμπή που συμμετείχε σε παιχνίδι μουσικής και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ήταν το θύμα της πρώτης φάρσας μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ. 

Τέλος καλό όμως όλα καλά καθώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό. οι παρουσιαστές μοίρασαν λεφτά σε τυχερούς και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τέλους. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου