ΑΕΚ: «Ο Ολυμπιακός αλλοιώνει τους όρους και τις συνθήκες ισονομίας του ντέρμπι»


Ανακοίνωση-απάντηση στην επιστολή του Ολυμπιακού που ζητούσε αλλαγή των διαιτητών στο ντέρμπι, εξέδωσε η ΑΕΚ. «Δεν πρόκειται να οδηγηθούμε στο Καραϊσκάκη σαν πρόβατο επί σφαγή», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στην επιστολή που απέστειλε ο Ολυμπιακός στις αρμόδιες αρχές, ζητώντας την αλλαγή των διαιτητών στο μεταξύ τους ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή! 

Με ανακοίνωσή τους, οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν λόγο για αλλοίωση των όρων και τις συνθήκες ισονομίας του ντέρμπι από πλευράς Πειραιωτών, ενώ αναφέρουν πως «επιδίδονται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών». 

Η ανακοίνωση καταλήγει με την ΠΑΕ ΑΕΚ να υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να οδηγηθεί στο Καραϊσκάκη «σαν πρόβατο επί σφαγή». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες της ξεκάθαρης τακτικής του Ολυμπιακού, που χωρίς να έχει το παραμικρό έρεισμα και πάτημα στη λογική, στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα και στη νομιμότητα επιδίδεται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών του μεταξύ μας ντέρμπι της Κυριακής. Τακτική που ακολούθησε και πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι Κυπέλλου αποκομίζοντας δεδομένα οφέλη από τις διαιτητικές αποφάσεις. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν απέφυγε συνειδητά να μπει σε αυτό το ανόητο επικοινωνιακό παιχνίδι σεβόμενη απόλυτα τους κανονισμούς και τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, αλλά δεν μπορεί να μείνει θεατής στην οδυνηρή πραγματικότητα, την οποία διαμορφώνει πλέον ο Ολυμπιακός αλλοιώνοντας τους όρους και τις συνθήκες ισονομίας του καθοριστικού ντέρμπι της Κυριακής και δημιουργώντας ταυτόχρονα σοβαρούς κινδύνους για την ομαλή διεξαγωγή του. 

Καταγγέλλουμε την παράνομη τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις αρμόδιες αρχές, επιφυλασσόμαστε για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας και περιμένουμε από την ΕΠΟ ως ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή, αλλά και από την Super League ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος να πάρουν άμεσα θέση απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή τακτική επηρεασμού των διαιτητών της συνάντησης. 

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να οδηγηθεί στο Καραϊσκάκη σαν πρόβατο επί σφαγή. 

Καλείστε να πάρετε τα μέτρα σας!

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου