Πρίγιοβιτς: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ!


Οι… Κινέζοι έκαναν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μετά την επέκταση-ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η πρόταση που είχε φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ από ομάδα της Κίνας και ήταν γνωστή στον Σέρβο ποδοσφαιριστή έμοιαζε με… βόμβα την οποία έπρεπε να διαχειριστούν στη Μικράς Ασίας τις παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Η πρόταση των Κινέζων έφτανε τα 4.000.000 το χρόνο, με αρκετά μεγάλο μπόνους υπογραφής για το τετραετές συμβόλαιο που πρόσφεραν στον Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν τρελαινόταν στην ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα (οι μεταγραφές ολοκληρώνονται αύριο), ωστόσο τα χρήματα ήταν πολλά, με τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει μια γενναιόδωρη πρόταση επέκτασης του συμβολαίου και να τον κρατάει στην Τούμπα.

Η επέκταση του συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2022 (το αρχικό συμβόλαιο είχε ισχύ ως τον Ιούνιο του 2021), που ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης (27/2) από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προέκυψε μετά την αναπροσαρμογή των ετήσιων απολαβών του 27χρονου φορ, ο οποίος από τις 850.000 ευρώ συμφώνησε να αμείβεται με 1.500.000 ευρώ το χρόνο!

Το ποσό αυτό τον κάνει αυτή την στιγμή τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου», ξεπερνώντας τους Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, οι οποίοι έχουν ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου