40χρονος μαγειράς νεκρός σε πλοίο - Σε καραντίνα το πλοίο τις πρώτες ωρες


40χρονος μάγειρας πλοίου στην Βοιωτία βρέθηκε νεκρός από το υπόλοιπο πλήρωμα και αμέσως το πλοίο μπήκε σε καραντίνα

Ιατροδικαστής μετέβη στο πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι Αντίκυρα στη Βοιωτία και τέθηκε σε καραντίνα αφότου αναφέρθηκε ο θάνατος του 40χρονου μάγειρα του πλοίου.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του 40χρονου οφείλεται σε καρδιακό πρόβλημα. Η πιθανότητα για την ύπαρξη μεταδοτικού νοσήματος στο πλήρωμα έχει αποκλειστεί και η συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Το πλοίο Blue Tune κατέπλευσε σήμερα στις 8 το πρωί στο λιμάνη της Βοιωτίας, προκειμένου να φορτώσει προϊόντα. Το πλοίο με σημαία των Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, είχε αναχωρήσει από την Ιταλία άφορτο με 10 άτομα πλήρωμα στην πλειοψηφία τους Ρώσοι και Λιθουανοί. Όπως ανέφερε ο πλοίαρχος του πλοίου στις λιμενικές αρχές ο 40χρονος είχε βρεθεί νεκρός από το πλήρωμα πριν 24 ώρες.

Για την υπόθεση αναμένεται ιατροδικαστή έκθεση και προανάκριση προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας της περιοχής ενώ το πλοίο αναμένεται να προχωρήσει αύριο σε κανονική εκφόρτωση προϊόντων.

Πηγή: news.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου