Από 08/02/18 στους κινηματογράφους


Το κλείσιμο μιας τριλογίας φωτιά, μονοπωλεί το ενδιαφέρων αυτή την εβδομάδα. ΄Μιλάμε προφανώς για τις 50 αποχρώσεις του γκρι. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:


Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση


Περίληψη
Η ιστορία που ξετρέλανε αναγνωστικό και κινηματογραφικό κοινό ολοκληρώνεται με τον πιο ερωτικά περιπετειώδη τρόπο και το «αντίο» στο καυτό πρωταγωνιστικό ζευγάρι αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.
Ο κύριος Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστάζια Στιλ επιτέλους παντρεύονται, αλλά το happy end της δεύτερης ταινίας ξαφνικά ανατρέπεται και πολύ σύντομα το όνειρο γίνεται εφιάλτης…. Ο πρώην εργοδότης της Αναστάζια διψά για εκδίκηση και το παρελθόν του Γκρέι απειλεί τη γεμάτη πάθος σχέση τους…
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ
Ηθοποιοί: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον
Διάρκεια: 94 λεπτά
Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ


Περίληψη
Βασισμένο στη συγκινητική αυτοβιογραφία του Βρετανού ηθοποιού Πίτερ Τέρνερ, το «Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ» εξιστορεί την παθιασμένη σχέση ανάμεσα στον Τέρνερ και την εκκεντρική, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Γκλόρια Γκράχαμ («Η Ωραία και το Κτήνος»). Το δυνατό ειδύλλιο ανάμεσα στη θρυλική femme fatale και τον νεαρό εραστή της μετατρέπεται σύντομα σε μια βαθιά σχέση, με τον Τέρνερ να γίνεται το μοναδικό άτομο στο οποίο εκείνη βρίσκει παρηγοριά και δύναμη κατά τις τραγικές τελευταίες στιγμές της. Σαγηνευτική όσο ποτέ, η Γκράχαμ αφήνεται στον Τέρνερ, δίνοντας την τελευταία της συγκλονιστική παράσταση.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πολ ΜακΓκίγκαν
Ηθοποιοί: Ανέτ Μπένινγκ, Τζέιμι Μπελ, Τζούλι Ουόλτερς, Κένεθ Κράνχαμ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Στίβεν Γκράχαμ
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12





Ημερολόγιο Φόνων



Περίληψη
Στο «Ημερολόγιο Φόνων» τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, όλοι είναι ύποπτοι και ο καθένας τους έχει από ένα κρυμμένο μυστικό. Η νεαρή τραγουδίστρια Λιζι, πρόκειται να σταλεί στην κρεμάλα, διότι της επέρριψαν τη δολοφονία του συζύγου της. Η καταδίκη της Λίζι φαίνεται αναπόφευκτη, έως ότου αναλαμβάνει την υπόθεση ο Επιθεωρητής Τζον Κιλντέαρ.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Χουάν Κάρλος Μεντίνα
Ηθοποιοί: Μπιλ Νάι, Ολίβια Κουκ, Ντάγκλας Μπουθ, Ντάνιελ Μέις, Σαμ Ράιντ, Μαρία Βαλβέρντε, Χένρι Γκούντμαν, Πολ Ράιτερ, Πήτερ Σάλιβαν
Διάρκεια: 108 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου