Πρεμιέρα στην αγορά για το νέο Samsung Galaxy Α8


Το νέο smartphone Samsung Galaxy Α8 καλωσορίζει η WIND στα καταστήματά της επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική της να προσφέρει συνεχώς περισσότερα και τελευταίας τεχνολογίας smartphones και tablets στους πελάτες της ώστε να τους δημιουργείται εξαιρετική εμπειρία σε κάθε επίπεδο εξυπηρέτησης.

Το νέο μέλος της σειράς A θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου σε όλα τα καταστήματα WIND στην τιμή των 499€.

Το εξαιρετικά λεπτό (5,4 mm) με ενιαίο μεταλλικό σχεδιασμό και γυαλί Gorilla Glass 4 Samsung Galaxy A8 διαθέτει οθόνη 5,6” FHD+ super AMOLED 440 ppi με αναλογία εικόνας 18.5:9, διπλή selfie κάμερα 8MP και 16 MP  που εστιάζει σε πραγματικό χρόνο για εξαιρετικές φωτογραφίες, 4GB RAM, αναγνώριση προσώπου και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος! Είναι επίσης κατασκευαστικά ανθεκτικό με πιστοποίηση IP68.

Με αφορμή το λανσάρισμα  του Samsung A8, ο Λευτέρης Μεϊμάρογλου, Υπεύθυνος Προϊόντων Λιανικής της WIND ανέφερε: «Το Samsung A8 αποτελεί μια πολύτιμη προσθήκη στην ευρεία γκάμα smartphones που προσφέρει η WIND στους πελάτες της. Πρόκειται για μια premium συσκευή που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών ενισχύοντας τη χρήση δεδομένων από το 4G δίκτυό μας». 

Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung A8 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή στο www.wind.gr.






Περισσότερα; πηγή
Φώτο: Matrix24

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου