Η νέα ροζ KitKat από την Nestle


Την έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει η Nestle στους κατοίκους της Ιαπωνίας, λανσάροντας μία νέα KitKat με χρώμα ρουμπινί, επιλέγοντας μια από τις πιο μανιασμένες αγορές του κόσμου, για το ντεμπούτο του πρώτου νέου τύπου φυσικής σοκολάτας τα τελευταία 80 χρόνια.

Η Nestle συμφώνησε με την εταιρεία Barry Callebaut AG της Ζυρίχης, την εταιρεία που δημιουργεί ρουμπινί σοκολάτες, δίνοντάς της αποκλειστικά δικαιώματα για έξι μήνες για το πρωτοποριακό προϊόν με τη ρόδινη απόχρωση και τη φυσική γεύση φρούτων, που είναι όξινη αλλά και γλυκιά. Οι σοκολάτες θα αρχίσουν να πωλούνται στα καταστήματα KitKat στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα καθώς και στο διαδίκτυο από σήμερα, εξασφαλίζοντας τους λάτρεις της σοκολάτας πρόσβαση πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κι ενώ η Ιαπωνία έχει δει πολλές γεύσεις στα KitKat στο παρελθόν - η τάση για εκκεντρικές γεύσεις όπως το γουασάμπι και το πεπόνι έχει προσελκύσει τόσο ντόπιους όσο και τουρίστες, αυτή είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη σοκολάτα θα βγει προς πώληση μετά την ανακοίνωση της καινοτομίας από την Barry Callebaut, τον περασμένο Σεπτέμβριο.



Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου