Όλα ανοιχτά για Κουρμπέλη!


Η διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ και η συμφωνία που έχει ακόμη δρόμο, η πρόταση από Ιταλία που... αναμένεται και το θρίλερ της τελευταίας ημέρας με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού!

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να ρίξει... κανόνι στις οικονομικές υποχρεώσεις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έχει αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να τοποθετήσει στην βιτρίνα των «εκπτώσεων» κάθε σημαντικό περιουσιακό του στοιχείο. Μετά την πώληση του Βιγιαφάνιες στην Αλάνιασπορ, του Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ και τις διαπραγματεύσεις για την πώληση του Χουλτ(τούτη την ώρα φαβορί είναι η ΑΕΚ) οι «πράσινοι» έχουν μπει στην τελική ευθεία και για την πώληση του αρχηγού, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Το βράδυ της Τρίτης η μοναδική επίσημη πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι είναι από τον ΠΑΟΚ. Συμφωνία δεν υπάρχει. Ούτε με το «τριφύλλι», ούτε με τον παίκτη που προτιμά το εξωτερικό αλλά το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια δεν έχει μετουσιωθεί σε προσφορά και αύριο είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Παναθηναϊκός και «δικέφαλος» είναι σε ανοιχτή γραμμή, πάντα στην πρόταση βρίσκονται και έμψυχα ανταλλάγματα αλλά δεν υπάρχει συμφωνία στα χρήματα!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και με τον χρόνο να πιέζει, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον «Κούρμπε».

Ακόμη και να παραμείνει στους «πράσινους» και να μην μπει ούτε ευρώ στα ταμεία του συλλόγου. Γεγονός που είναι πιθανό να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις από την πλευρά του «παρκαρισμένου» μεγαλομετόχου που βλέπει μόνο αριθμούς και όχι ότι ο Παναθηναϊκός διαλύθηκε αγωνιστικά μέσα σε λίγους μήνες!

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου