Θρίλερ στην Κεφαλονιά – Σατανιστική τελετή πίσω από τη διπλή αυτοκτονία του ζευγαριού;


Πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα βρέθηκαν στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει το ζευγάρι Γερμανών που βρέθηκε νεκρό στην Κεφαλονιά.

Τα ευρήματα αυτά, κάνουν τις Αρχές να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δυο τουρίστες (ηλικίας 30-35 ετών) να αυτοκτόνησαν στα πλαίσια κάποιας τελετής μαύρης μαγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, στο χώρο του διαμερίσματος αλλά και δίπλα στα θύματα, βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα.

Το άψυχο κορμί της γυναίκας (βουλγαρικής υπηκοότητας) βρέθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος που είχε ενοικιαστεί μέσω διαδικτύου. Έφερε τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα. 

Ο άνδρας, Γερμανικής υπηκοότητας, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του. 



Το χρονικό του θρίλερ

Ο θάνατος του ζευγαριού οφείλεται –όπως όλα δείχνουν- σε ταυτόχρονη αυτοχειρία.

Η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα δήλωσε τα εξής:

«Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι. Από τα πρώτα ευρήματα βλέπουμε ότι υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση πριν από 36 ώρες, δηλαδή τις βραδινές ώρες του Σαββάτου».

«Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ούτε ίχνη πάλης. Έχουν και οι δύο τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας», είπε η κυρία Τσιόλα.

Οι σοροί των δύο άτυχων Γερμανών θα σταλούν αύριο στην Πάτρα, για τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητα της κοπέλας, ενώ υπάρχουν κάποια στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα, τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί αν είναι τα πραγματικά. Τους δύο Γερμανούς, εντόπισε η ιδιοκτήτρια της βίλας, η οποία πήγε να ανοίξει το σπίτι για να το καθαρίσει, θεωρώντας πως το ζευγάρι, είχε ολοκληρώσει την παραμονή του στην βίλα και είχε αποχωρήσει.

Από τις αστυνομικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι αυτή την ώρα, το ζευγάρι, ηλικίας 30-35 ετών, νοίκιασε, μέσω airbnb, το συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του χωριού, από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους στην Κεφαλονιά.

Επίσης, από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται το ζευγάρι να νοίκιασε το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε από τη Γερμανία, χωρίς όμως ποτέ να το επιστρέψει πίσω, ενώ αντίθετα φέρεται να έχουν αλλαχθεί παράνομα και οι πινακίδες του οχήματος, που στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε, δεν βρέθηκαν μέσα ναρκωτικές ουσίες ούτε άλλα παραισθησιογόνα φάρμακα. Την όλη υπόθεση εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Κερκύρας.



Πηγή: newpost/ΑΠΕ-ΜΠΕ/inkefalonia,Star
Φώτο: Enikos

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου