Transfer list για Ρωσία ο Εμενίκε, σενάριο για ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Ο... φευγάτος Εμενίκε μπορεί να βρει ποδοσφαιρικό... καταφύγιο στην Ρωσία και άμεσα για να αποχωρήσει από την ομάδα του Ολυμπιακού. Σενάριο και για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει ο Εμάνουελ Εμενίκε πολύ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό. Ήταν κάτι που φαινόταν και είχε διαρρεύσει καιρό τώρα. Μία βασική του επιλογή για το εξωτερικό δείχνει να είναι η Ρωσία. Από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση υπάρχουν δύο... κρούσεις και ενώ έχει αναπτυχθεί και σχετικό σενάριο για ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Νιγηριανό φορ των Πειραιωτών. Το βασικό... αγκάθι ήταν η στάση του παίκτη διότι δεν έβρισκε ανάλογο συμβόλαιο με τον πειραϊκό σύλλογο όμως στην Ρωσία μπορεί να γίνει αυτό.

Ο Εμενίκε φέτος είχε παίξει 510 λεπτά σε 10 αναμετρήσεις στον Ολυμπιακό με 4 τέρματα. Καιρό τώρα είναι off με θέματα τραυματισμών και ετοιμότητας αλλά και ζητήματα ως προς την εν γένει προσαρμογή του και ως γνωστόν έχει πολύ βαρύ και μεγάλο συμβόλαιο.

Οι Πειραιώτες αναζητούν την κατάλληλη... φόρμουλα ώστε να αποχωρήσει ο Εμενίκε. Έστω και με δανεισμό και με κάλυψη του υπόλοιπου μέρους του συμβολαίου του για φέτος. Ακόμα και με το... αντίο του Εμάνουελ Εμενίκε μένουν δύο φορ στην ομάδα, οι Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς που σκοράρουν διαρκώς. Βεβαίως και θα προκύψει κίνηση και για 3ο φορ, που μπορεί να είναι ο Βέλλιος αλλά μπορεί και να είναι άλλη λύση. Οι εξελίξεις πάντως θα υπάρξουν άμεσα.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου