Nomads επεισόδιο 61: Ο Μεγάλος τελικός - Ποιος κέρδισε τις 100000 ευρώ


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι επιβίωσης και δεν θα μπορούσε  πάρα να έχει έναν θεαματικό τελικό με τους τρεις υποψήφιους για το μεγάλο έπαθλο.

Αφού ήρθαν οι πέντε αποχωρήσαντες από την βίλα, κάνανε μια κουβέντα με τον Γρηγόρη για το παιχνίδι και γενικότερα την εμπειρία. 

Ακολούθησε η είσοδος των τριών φιναλίστ με την κουβέντα να συνεχίζεται με όλους. Στην ερώτηση του Γρηγόρη που αφιερώνει ο κάθε παίκτης αυτή την εμπειρία, είδαμε τον Αναδιώτη να λυγίζει κάνοντας τον Μαυρίδη να αποκαλύψει ότι μπήκε στο παιχνίδι χωρίς να περιμένει κάποιο κέρδος και ότι το ποσό που θα εισέπραττε για όσο θα καθόταν μέσα το διέθετε σε φιλανθρωπικό σκοπό για παιδιά. Μια κίνηση που σίγουρα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο στίβος μάχης που και πάλη αποτελούταν από πέντε διαφορετικά αγωνίσματα στα οποία μαζεύουν πόντους ώστε οι δυο από τους τρεις να περάσουν στις επόμενες δοκιμασίες για την ανάδειξη του τελικού νικητή. Τρίτος στην κατάταξη αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους.

στον τελικό στίβο μάχης, ο οποίος ήταν και ο μεγαλύτερος που έχουμε δει, αγωνίστηκαν ο Κωνσταντίνος Οροκλός και η Αποστολία Ζώη. Τελική νικήτρια του πρώτου Nomads αναδείχθηκε η Αποστολία Ζώη που κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου