Nomads επεισόδιο 52: Κουίζ με έπαθλο και μονομαχία


Με κουίζ ξεκίνησε το συμβούλιο, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικήσουν 2500 ευρώ από τα 50000 που μοιράζονται σε δοκιμασίες. Κάθε σωστή απάντηση δίνει το δικαίωμα στον παίκτη που απαντά σωστά, να επιλέγει ένα μικρό τσουκάλι από αυτά που είναι μπροστά τους. ένα από αυτά περιείχε το έπαθλο. 

Αν και ο κάθε παίκτης είχε τρεις ερωτήσεις, δεν απάντησαν σε όλες σωστά έτσι ελέγχθηκαν όσα τσουκάλια επέλεξαν οι παίκτες χωρίς να βρεθεί το έπαθλο. Το ποσό αυτό θα προστεθεί στα άλλα 2500 της τετάρτης όπου θα διεκδικήσουν 5000 πλέων.

Ακολούθησε η μονομαχία ανάμεσα σε Βασιλική και Δημήτρη με τον δεύτερο να χάνει. Η αποκάλυψη δεν άργησε να έρθει από τον παρουσιαστή, καθώς δεν άφησε τον Δημήτρη να αποχωρήσει. Από εδώ και στο εξής όποιος αποχωρεί θα πηγαίνει στην βίλα και στο τέλος όλοι μαζί θα είναι παρόντες στον μεγάλο τελικό. 

Έκπληξη περίμενε τους παίκτες στην παραλία, καθώς η παραγωγή φρόντισε να τους έχει αφήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για στόλισμα. έτσι απολαύσαμε σε χαλαρές χριστουγεννιάτικες στιγμές τους παίκτες. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου