Πέφτουν οι τιμές των iPhone X και iPhone 8 / 8 Plus


Πρόκειται για φήμη, αλλά το έγκυρο site DigiTimes έπεσε πάνω σε μια αναφορά, η οποία λέει ότι η Apple σκέφτεται να μειώσει την τιμή του iPhone X, κάτι το οποίο θα έχει επίπτωση φυσικά και στις τιμές των iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Η μείωση αναμένεται λόγω της μικρότερης του αναμενόμενου ζήτησης για το iPhone X, ενώ η φετινή σειρά της Apple δεν φαίνεται να σπάει τα ρεκόρ που κατάφερναν τις προηγούμενες χρονιές.

Οι αγορές που λέγεται ότι δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν τις προσδοκίες της Apple είναι η Ταϊβάν, η Σιγκαπούρη, αλλά και η πιο σημαντική αγορά της Apple, οι ΗΠΑ. Φυσικά, το σημείο που δεν βοηθά στις πωλήσεις της συσκευής είναι η τιμή της.

Οι μειώσεις τιμών δεν είναι κάτι σπάνιο για τις τακτικές της εταιρείας, καθώς πάντα με κάθε νέο μοντέλο, έρχονται μειώσεις στις παλαιότερες συσκευές. 

Θεωρητικά, μια πιθανή μείωση τιμής θα μπορούσε να ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες, όπου η Apple διοργανώνει παρουσιάσεις για άλλα προϊόντα της. Φυσικά, όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες απλά ως τώρα και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.






Πηγή: zougla
Φώτο: Economy Times - Cyprus Times

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου