Έρευνες για το θαμμένο οπλοστάσιο


Οι μυστικές έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική για το θαμμένο οπλοστάσιο της οργάνωσης DHKP-C, η ξεχασμένη ιστορία ανεύρεσης καλάσνικοφ και χειροβομβίδων μέσα σε βαρέλι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και η ανάκριση της 51χρονης «Οζγκιούλ» από τον ειδικό εφέτη ανακριτή ρίχνουν φως στην υπόθεση σύλληψης για τρομοκρατία εννέα Τούρκων σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα.

Το χρονικό των ερευνών αρχίζει να ξετυλίγεται πριν από περίπου 20 ημέρες. Στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής έφτασε η πληροφορία ότι ο καταζητούμενος Halil Demir κινούνταν μεταξύ Νέου Κόσμου και Καλλιθέας. 

Παρότι ο 40χρονος φέρεται να έπαιρνε αυστηρά μέτρα αντιπαρακολούθησης, εντοπίστηκε από μυστικούς αστυνομικούς και τέθηκε υπό επιτήρηση. Τα εικοσιτετράωρα που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί είδαν με ποιους ανθρώπους ερχόταν σε επαφή, καθώς και ποια σπίτια επισκεπτόταν. Μάλιστα, κατόπιν επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες των ακινήτων προέκυψε ότι ο Demir ήταν αυτός που είχε νοικιάσει (μέσω της εφαρμογής Airbnb) και τα τρία διαμερίσματα σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία ταυτότητας.







Περισσότερα: πηγή
Φώτο: thepressroom

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου