Σοκαριστικό! Τραυματιοφορέας τα...έπαιρνε από γραφεία τελετών για να σκοτώνει ασθενείς


Μια υπόθεση που έχει σοκάρει την Ιταλία, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, με έναν τραυματιοφορέα που όχι απλώς δεν σεβόταν το επάγγελμά του, αλλά αφαιρούσε ζωές!

Ο 42χρονος είχε ουσιαστικά συνάψει συμφωνία με τον ίδιο τον διάολο καθώς δολοφονούσε ασθενείς στα κρυφά προκειμένου να προωθήσει τις σορούς τους σε συγκεκριμένα γραφεία τελετών, αποκομίζοντας 300 ευρώ "μίζα" για κάθε κηδεία! Η μέθοδός του; Τους έβαζε με ένεση αέρα στις φλέβες!

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μέρος των κερδών, από την ασύλληπτη, απάνθρωπη αυτή πρακτική, κατέληγε και σε μαφιόζικες οικογένειες της περιοχής, οι οποίες λειτουργούσαν ως διαμεσολαβητές.

Η εισαγγελία της Κατάνης ερευνά και άλλες πενήντα περιπτώσεις ύποπτων θανάτων ασθενών που έπασχαν από ιδιαίτερα σοβαρές ασθένειες. Για δέκα περιπτώσεις, όπως γράφει ο Τύπος, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ενοχής. 

Η όλη έρευνα ξεκίνησε χάρη στις αποκαλύψεις ενός υπαλλήλου νοσοκομείου της περιοχής Μπιανκαβίλλα (κοντά στην πόλη της Κατάνης) σε τηλεοπτική εκπομπή, τον περασμένο Μάιο, ενώ όλο αυτό φαίνεται να εφαρμόζεται την τελευταία πενταετία!







Πηγή: thepressroom
Φώτο: Aftorioikisi

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου