Χριστούγεννα στους κινηματογράφους


Πολλές παραγωγές μας περιμένουν μέσα στις γιορτές για να τις απολαύσουμε με την επιστροφή του Bachelor  να κλέβει την παράσταση.


Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις αφίξεις των γιορτών:

Όλα τα Λεφτά του Κόσμου


Περίληψη
Ρώμη, 1973. Κουκουλοφόροι απαγάγουν ένα 16χρονο αγόρι, τον Τζον Πολ. Ο Τζον Πολ δεν είναι ένας τυχαίος έφηβος, αφού είναι εγγονός του Τζον Πολ Γκέτι (Κρίστοφερ Πλάμερ), του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο. Ένας πανίσχυρος, δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας πετρελαίου, απίστευτα μίζερος, απρόσωπος και τσιγγούνης, ο οποίος αρνείται ευθαρσώς και δημοσίως να πληρώσει τα λύτρα στους απαγωγείς για να σώσει τη ζωή του αγαπημένου του εγγονού. Η αφοσιωμένη και δυναμική μητέρα του Τζον Πολ, η Γκέιλ (Μισέλ Ουίλιαμς), παρά τις μάταιες προσπάθειες της να αλλάξει την αμείλικτη στάση του Γκέτι, καλείται να σηκώσει μόνη της το βάρος της απαγωγής και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τον γιό της. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο και τους απαγωγείς να γίνονται ολοένα και περισσότερο πιεστικοί και απειλητικοί για τη ζωή του Πολ, η Γκέιλ αποφασίζει να συμμαχήσει με τον αινιγματικό σωματοφύλακα του Γκέτι, τον Φλέτσερ Τσέις (Μαρκ Ουόλμπεργκ), αναλαμβάνοντας πλήρως τη διάσωση του γιού της.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ
Ηθοποιοί: Μισέλ Ουίλιαμς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Μαρκ Ουόλμπεργκ, Ρομέν Ντουρί, Τσάρλι Πλάμερ
Διάρκεια: 133 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




The Bachelor 2



Περίληψη
Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας. Ένας φίλος παντρεύεται, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει...! Ο γάμος όμως θα γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Ηθοποιοί: Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Δημήτρης Τζουμάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Τόνι Σφήνος, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Νίνο Ξυπολιτάς, Μελέτης Ηλίας
Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




The Man with the Iron Heart | Ο Στόχος



Περίληψη
1942. Κατεχόμενη Τσεχοσλοβακία. Δύο Τσεχοσλοβάκοι μέλη της Αντίστασης και σταλμένοι από το Λονδίνο φτάνουν στην Πράγα με αποστολή να δολοφονήσουν τον πιο επικίνδυνο άντρα του Γ’ Ράιχ: τον Ράινχαρντ Χάιντριχ, το δεξί χέρι του Χάινριχ Χίμλερ. Πρόκειται για την Επιχείρηση Ανθρωποειδές, μία από τις πιο τολμηρές και ηρωικές απόπειρες του Β’ Παγκόσμιου πολέμου.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Χιμενέζ
Ηθοποιοί: Τζέισον Κλαρκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Τζακ Ο’ Κόνελ, Τζακ Ρέινορ, Μία Γουασικόφσκα
Διάρκεια: 119 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΟΛΕΜΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Τζαμάικα


Περίληψη
Ο Άκης οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια, αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Διάρκεια: 98 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Φερδινάνδος



Περίληψη
To «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένεια του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στην μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δε μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατα του.
Από τα Blue Sky Studios και τον Κάρλος Σαλντάνια, τον σκηνοθέτη του «Ρίο», και εμπνευσμένο από το πολυαγαπημένο βιβλίο «The Story of Ferdinand» των Μονρό Λιφ και Ρόμπερτ Λόσον, το «Φερδινάνδος» είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων που σου ζεσταίνει την καρδιά.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαλντάνια
Ηθοποιοί: Κέιτ ΜακΚίνον, Ντέιβιντ Τέναντ, Μπόμπι Καναβάλε
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Πέτρος Δαμουλής
Ακούγονται οι: Μάριος Αθανασίου, Άντρια Ράπτη, Λουκάς Φραγκούλης, Πέτρος Δαμουλής, Νίκος Αξιώτης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Στέλιος Ψαρουδάκης, Χρήστος Συριώτης, Μελίνα Χατζηγεωργίου, Φοίβος Ριμένας, Θανάσης Κουρλαμπάς
Διάρκεια: 106 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου