Βόλτες στο Λασίθι για την νέα Porshe Cayenne


«Ψήφο εμπιστοσύνης» έδωσε η Porsche στην Ελλάδα επιλέγοντας το Νομό Λασιθίου για να παρουσιάσει τη νέα Cayenne σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. Το Newsauto βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη και σας μεταφέρει τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις από το θηριώδες γερμανικό μοντέλο.

Η 3η γενιά της Cayenne έχει μια εξελικτική εμπρόσθια όψη με μεγαλύτερες εισόδους αέρα και νέους προβολείς LED. Το γνωστό στυλ συνεχίζεται και πάλι, αλλά η Porsche λέει ότι η Cayenne έχει χαμηλότερη γραμμή οροφής που βοηθά σε μια πιο αθλητική στάση. Άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές περιλαμβάνουν μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου και νέα πίσω φώτα που αντανακλούν στα αντίστοιχα της Panamera Sport Turismo.

Νέα είναι τα φωτιστικά σώματα τα οποία πλέον χρησιμοποιούν τεχνολογία LED, όπως άλλωστε έχει εφαρμόσει η γερμανική εταιρεία σε όλα τα νέα της μοντέλα.

Η νέα Cayenne παίρνει… αποστάσεις από την Macan όντας μεγαλύτερη από το μοντέλο που αντικαθιστά, με το μήκος της να είναι κατα 63 εκατοστά μεγαλύτερο και 23 πλατύτερο. Ως αποτέλεσμα είναι και η αύξηση του χώρου των αποσκευών κατά 100lt. Παρόλα αυτά η νέα Cayenne είναι ελαφρύτερη από τον προκάτοχό της, χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου. Το μοντέλο τώρα ζυγίζει 1,985 kg, κάτι που ερμηνεύεται σε μείωση μέχρι και 65 kg, σε σχέση με πριν.









Περισσότερα: cretalive
Φώτο: Autocar

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου