Nomads επεισόδιο 41: Ένωση με μεγάλες ανατροπές - Νέα δεδομένα


Έγινε η μεγάλη ένωσε και έφερε τεράστιες αλλαγές. Πρώτο αγώνισμα ασυλίας, μόνο που αυτή την φορά ένας είναι ο νικητής και μαζί του παίρνει άλλον έναν για μια εβδομάδα στην βίλα.

Τσίμπημα από Σαρανταποδαρούσα τεραστίων διαστάσεων άφησε τον Μιχάλη Ζαμπίδη εκτός αγώνα για την επικράτεια καθώς χρειάστηκε να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη. Ωστόσο και ο Λευτέρης απο την ομάδα της φωτιάς έμεινε εκτός αγώνα γιατί πήγε στην Μανίλα για το γόνατό του, με τους οιωνούς να μην είναι καλούς.

Μετά τον συναρπαστικό αγώνα που παρακολουθήσαμε, νικητής βγήκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος επέλεξε να πάρει μαζί του τον Οροκλό. 

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε επίσης πως πλέων στα δύο αγωνίσματα ασυλίας θα προκύπτουν ένας νικητής που θα παίρνει την ασυλία, ένας χαμένος που πάει αυτόματα για μονομάχος και ένας μονομάχος που προκύπτει από την ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι τέσσερις υποψήφιοι θα βγαίνουν στην κρίση του κοινού και από αυτούς οι δύο με τους λιγότερους ψήφους θα αγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

Περιμένουμε την συνέχεια με ανυπομονεσία καθώς μόνο απο το τρέιλερ έρχονται τεράστιες ανατροπές. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου