Επιστρέφει το The last of us (Βίντεο)


Περίπου ένα χρόνο μετά επιστρέφει η συνέχεια ενός απίστευτου παιχνιδιού που αγαπήθηκε αμέσως από πολύ κόσμο.

ο Λόγος για το The last of us part II του οποίου κυκλοφόρησε ήδη τρέιλερ και που μας προϊδεάζει ότι η συνέχεια του παιχνιδιού θα είναι ακόμα καλύτερη.


Λίγα λόγια:

Το παιχνίδι λειτουργεί ως συνέχεια του The Last of Us, που κυκλοφόρησε το 2013 και παίρνει την ιστορία της Ellie και Joel περίπου πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού παιχνιδιού.


Πλοκή

Το Last of Us Part II πραγματοποιείται περίπου πέντε χρόνια μετά το αρχικό, περίπου 25 χρόνια μετά την έναρξη της επιδημίας του Cordyceps Brain Infection και θα περιλαμβάνει την επιστροφή μιας 19χρονης Ellie, την οποία οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο, όπως όσο και ο Τζόελ στα μέσα του πενήντα. Η Ellie τροφοδοτείται από το μίσος, το οποίο θα είναι ένα σημαντικό θέμα μέσα στην ιστορία.

Χαρακτήρες

  • Ellie (Ashley Johnson) - Ο παίκτης πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Ellie ήταν προηγουμένως denizen από τη ζώνη καραντίνας της Βοστώνης και είναι άνοσοι στη μόλυνση εγκεφάλου Cordyceps. Επιστρέφει από το αρχικό παιχνίδι και τώρα είναι δεκαεννέα ετών και αθλητικά ένα τατουάζ στο δεξί του χέρι. Τροφοδοτείται από το μίσος και θέλει να «σκοτώσει όλους».
  • Joel (Troy Baker) - Ο δευτεροπαθής του παιχνιδιού. Ο Joel είναι ένας επιζών από το CBI ξέσπασμα που επιστρέφει από το αρχικό παιχνίδι, μαζί με την Ellie. Τώρα είναι στα πρώτα του χρόνια στα μέσα της δεκαετίας του '50.
  • Η Γιάρα (Victoria Grace) 
  • Ο Λεβ (Ιάν Αλέξανδρος) 
  • Η Emily (Emily Swallow)


Δείτε το παρακάτω βίντεο:


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου