Βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής που αγνοούνταν στην Κάλυμνο


Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κάλυμνο ο 21χρονος φοιτητής του ΕΜΠ Νίκος Χατζηπαύλου, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή. Το πτώμα του βρέθηκε βρέθηκε 200 μέτρα μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του. 

Ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες οι Αρχές είχαν χτενίσει τη συγκεκριμένη περιοχή, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα, σχετικά με την αιτία για την οποία δεν εντοπίστηκε η σορός νωρίτερα. Διασώστες πάντως ανέφεραν στο zougla.gr πως το συγκεκριμένο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός το είχαν ερευνήσει εξονυχιστικά. 

​Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως το πτώμα του άτυχου φοιτητή μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο τις τελευταίες ώρες ή ημέρεςΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr , το άψυχο σώμα του φοιτητή ήταν χτυπημένο σε διάφορα σημεία (φέρει μώλωπες και εκδορές)  και ως εκ τούτου εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Συγκεκριμένα, το πτώμα βρέθηκε φορώντας ένα μόνο παπούτσι και τις κάλτσες του, μια σκισμένη κοντομάνικη μπλούζα και φέρει τραύμα στο μπροστινό μέρος τους κεφαλιού. Οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για τραύμα από πυροβόλο όπλο ή για τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Δεν αποκλείουν όμως και το ενδεχόμενο να πρόκειται για τραύμα από πτώση.

Αστυνομικές πηγές δε εκτιμούν πως το πτώμα του άτυχου φοιτητή μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο τις τελευταίες ώρες ή ημέρες, αφού όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η συγκεκριμένη περιοχή είχε ελεγχθεί εξονυχιστικά ακόμα και από τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

Η «Γραμμή Ζωής Silver Alert» επιβεβαίωσε μέσω της σελίδας της στο facebook τη θλιβερή είδηση για τον άτυχο 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: Δυστυχώς ο Νικόλας βρέθηκε νεκρός..από τις πρώτες ενδείξεις μάλλον πρόκειται για δολοφονία!!




Περισσότερα: zougla
Φώτο: MatiaStaNea

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου