Γκάζια από Λουτσέσκου στους παίκτες: «Είστε άντρες. Δείξτε το»!


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκλεισε τους παίκτες του στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη κι επιχείρησε να τους «τσιτώσει» ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

«Γκάζωσε» τους παίκτες του την Τρίτη ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Έπειτα από πρωτοβουλία του Ρουμάνου τεχνικού, η προπόνηση καθυστέρησε πολύ να ξεκινήσει, αφού άπαντες «κλείστηκαν» στα αποδυτήρια. 

Ο Λουτσέσκου μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του κι επιχείρησε να τους «τσιτώσει» ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. 

«Πρέπει όλοι να αντιληφθείτε ότι από τη δική μας δουλειά εξαρτάται η καθημερινότητα των φιλάθλων, των 50 ανθρώπων στην ομάδα που δουλεύουν σκληρά για να τα έχουμε όλα και του ιδιοκτήτη. 

Θα σας προστατεύω πάντα και θα αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες για τα αποτελέσματα, αλλά ήρθε η ώρα με ειλικρίνεια να αναλάβετε όλοι υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στον σύλλογο και τους ανθρώπους του. 

Η ποιότητά μας είναι τεραστία και την δείχνουμε στην Τούμπα. Είστε άντρες, δείξτε το και στα εκτός, μη φοβάστε τις πρωτοβουλίες. Πάμε να πάρουμε αυτά που αξίζουμε, πρέπει ο ένας να καλύπτει την πλάτη του άλλου και όλους μαζί να σας καλύπτω εγώ. Ήρθε η ώρα να γίνουμε το πιο δεμένο γκρουπ», τους είπε.

Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου