Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2


Ποιος να τη σταματήσει; Η Σίτι πέρασε εύκολα από το King Power, επικράτησε 2-0 της Λέστερ, ισοφάρισε το ρεκόρ του 2012 και οι οιωνοί δείχνουν κούπα!

ιπλό για κούπα; Κανένα πρωτάθλημα δεν κρίθηκε τον Νοέμβρη, αλλά με αυτή την εικόνα που παρουσιάζει η Σίτι δεν υπάρχει τρόπος να το χάσει... Εξαιρετική μπάλα, σούπερ αποτελεσματική και η ομάδα του Πεπ συνεχίζει ακάθεκτη! Ανετη νίκη στο King Power με 2-0 επί της Λέστερ για τους Πολίτες, δέκατη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και στο +9 από την Τσέλσι! Παράλληλα, η ομάδα του Πεπ ισοφάρισε το δικό της τρελό ρεκόρ της σεζόν 2011-12, με 34 βαθμούς σε 12 στροφές. Οιωνός τίτλου...
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Σίτι ήταν καλύτερη από τη Λέστερ, είχε διαστήματα εξαιρετικής μπάλας και στο τελευταίο τέταρτο του α' μέρος έφερε τις Αλεπούδες σε δύσκολη θέση! Στο 45ο λεπτό χάθηκε η μπάλα από τους Σίλβα, Ζεσούς και ο Βραζιλιάνος πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, με αυτό το τέρμα ο Ζεσούς έχει συμμετοχή σε 20 γκολ σε 21 συμμετοχές του στην Premier League (15 γκολ, 5 ασίστ). Στην επανάληψη οι Πολίτες χρειάστηκαν τέσσερα λεπτά για να καθαρίσουν το ματς, με την τύχη πάντως να είναι στο πλευρό του.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου