Survival Secret: Ανατροπή στο παιχνίδι


Αλλάζουν όλα στο reality επιβίωσης του Epsilon, καθώς πέραν της καθιερωμένης διαδικασίας αποχώρησης, ο Κώστας Σόμμερ ανακοίνωσε μια αιφνιδιαστική απομάκρυνση από το Survival Secret. Έτσι, ζήτησε από τους παίκτες των Αγωνιστών που είχαν μόλις χάσει την ασυλία να επιλέξουν έναν ακόμη, ο οποίος και θα αποχωρούσε άμεσα και χωρίς να περάσει από την κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως αποκαλύφτηκε από την απογευματινή εκπομπή "2/2" του σταθμού, ένας νέος κανόνας αναμένεται να ενταχθεί σε εκείνους του παιχνιδιού. Έτσι, ο Άρης Μπαλαμπάνης που αποχώρησε δεν φεύγει οριστικά από το παιχνίδι. Στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να μονομαχεί με την αποχωρήσασα των Αετών, την Ιρένε Τροστ σε άλλο σημείο μακριά από την παραλία των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο νικητής της μονομαχίας θα παραμείνει κρυμμένος αναμένοντας τον επόμενο παίχτη που θα πάρει το δρόμο της αποχώρησης, έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Δείτε τι ανέφεραν οι παρουσιαστές της εκπομπής για τη συναρπαστική συνέχεια του reality επιβίωσης.



Πηγή: news247
Φώτο: Newpost

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου