Τη Γιουβέντους θα τη σέβεστε!


Απάντηση σε όποιον τόλμησε να την αμφισβητήσει έδωσε η Γιουβέντους! Χωρίς καν να ιδρώσει και με σκόρερ τον Ιγκουαΐν που πέτυχε δύο γκολάρες, «σκότωσε» τη Μίλαν (0-2) και έπιασε τη Νάπολι στην κορυφή. 

Κι όμως κάποιοι τόλμησαν να ξεγράψουν τη Γιουβέντους! Την απάντηση την έδωσε η ίδια εντός γηπέδου. 

Με μια επιβλητική εμφάνιση μέσα στο «Σαν Σίρο» επικράτησε 2-0 με χαρακτηριστική ευκολία της Μίλαν, που απλά συνέχισε το σερί προβληματικών εμφανίσεων, με τις οποίες δείχνει ότι βρίσκεται ακόμα αρκετές… σκάλες πίσω από τους υπόλοιπους μεγάλους της Ιταλίας. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, που για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του σε νίκη της Γιουβέντους σε ένα τόσο μεγάλο ματς, αφού σκόραρε δύο γκολ, που είναι σήμα-κατατεθέν της κλάσης του. 

Μόλις στο 23’ ο Αργεντινός χρειάστηκε μόλις δύο επαφές από την πάσα του Ντιμπάλα και με δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ και το δρόμο για την εύκολη επικράτηση της ομάδας του. Η Μίλαν προσπάθησε να αντιδράσει με σπασμωδικές κινήσεις, αλλά από… πλάνο και αποτέλεσμα μηδέν. 

Έτσι, αφού η Γιουβέντους κουράστηκε να περιμένει τους «ροσονέρι» στο 63’ ο Αργεντινός επιθετικός με πανομοιότυπο γκολ του πρώτου, έκανε και το 2-0 από πάσα του Ασαμόα, ρίχνοντας τους τίτλους τέλους στη σεμνή τελετή. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου