Χιμένεθ: «Να παλέψουμε ενωμένοι για να μείνουμε πρώτοι»!


Ο Μανόλο Χιμένεθ εκτός από την κατσάδα στους παίκτες του για την εμφάνιση και την ήττα στο ματς με τον Αστέρα, τους έστειλε και το μήνυμα για τη συνέχεια. 

Μετά το τέλος του ματς στην Τρίπολη ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν έξαλλος και τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές του. Μετά την επιστροφή του από την συνέντευξη Τύπου, ο Ισπανός τεχνικός ξαναμπήκε στα αποδυτήρια και τα είπε και πάλι με τους παίκτες του, αλλά σε σαφώς πιο ήρεμο κλίμα. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχτηκε μεταξύ άλλων τα λάθη του, αλλά τους τόνισε και τα δικά τους. Επίσης τους έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας αλλά και πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, αλλά και πως δεν θα κρινόταν ακόμη κι αν η Ένωση είχε πάρει τη νίκη. 

«Σήμερα κάναμε όλοι λάθη. Όπως όλοι μαζί πετύχαμε τα προηγούμενα αποτελέσματα που είχε η ομάδα. Χάθηκε μια ευκαιρία, αλλά δεν τελείωσε τίποτα, όπως δεν θα τελείωνε τίποτα κι αν καταφέρναμε να κερδίσουμε σήμερα. Μας περιμένουν ακόμη πολλά παιχνίδια, το πρωτάθλημα είναι μια συνεχής προσπάθεια. Είμαστε ακόμη πρώτοι και πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε στα επόμενα ματς για να συνεχιστεί αυτό και να πετύχουμε τους στόχους μας», τους είπε.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου