Αναβολή ή κεκλεισμένων των θυρών το Μπαρτσελόνα - Λας Πάλμας!


Αναβολή ή διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών οι δύο επιλογές για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας στο «Καμπ Νόου», εν μέσω γενικότερης αναταραχής στην Καταλονία για το δημοψήφισμα! Εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης, στο γήπεδο ομάδες και κόσμος που περιμένουν μήπως γίνει το ματς! 

Με το κλίμα στα εκλογκά κέντρα της Καταλονίας να είναι... σχεδόν πολεμικό με τις μάχες των δυνάμεων της Αστυνομίας με τους πολίτες, από τη στιγμή που κρίνεται παράνομο το δημοψήφισμα που διενεργείται, η ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας πέφτει «θύμα» των εξελίξεων. 

Μάλιστα, η ομάδα από τις Κανάριες Νήσους είχε αποφασίσει να παίξει με φανέλες πάνω στις οποίες θα υπήρχε η σημαία της Ισπανίας, στηρίζοντας την ενότητα της χώρας, πράγμα που φανερώνει ότι το πολιτικό σκηνικό μεταφέρθηκε και στον αθλητισμό. 

Με την κατάσταση έκρυθμη και τις σκηνές βίας να έχουν «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο, δεν υπάρχει χώρος για διεξαγωγή ποδοσφαιρικής αναμέτρησης αυτή τη στιγμή στη Βαρκελώνη...

Παρ' όλα αυτά, επίσημη ενημέρωση από τη La Liga για αναβολή δεν υπάρχει ακόμα, με τις ομάδες να έχουν φτάσει στο γήπεδο και να περιμένουν, όπως επίσης και ο κόσμος που αρχίζει και φτάνει έξω από τις Θύρες του «Καμπ Νόου». 

Μια δεύτερη επιλογή που φαίνεται ότι έπεσε στο τραπέζι και εξετάζεται, είναι η πιθανή διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών! 

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου