Assassin's Creed Origins: κυκλοφόρησε η συνέχεια της μεγαλειώδους σειράς παιχνιδιών


Από τις 27 Οκτωβρίου βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων και οι λάτρεις της επικής αυτής σειράς παιχνιδιών το έχουν προμηθευτεί και το προμηθεύονται ακόμα. 

Ο λόγος για το Assassin's Creed Origin's την πολυαναμενόμενη συνέχεια ενό θρυλικού παιχνιδιού απόλυτης δράσης.

Το Assassin's Creed Origins είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από την Ubisoft στο Μόντρεαλ και δημοσιεύτηκε από την Ubisoft. Είναι η δέκατη μεγαλύτερη συνέχεια στη σειρά Assassin's Creed .

Κυκλοφόρησε παγκοσμίως για τα Microsoft Windows, το PlayStation 4 και το Xbox One στις 27 Οκτωβρίου 2017.


Το παιχνίδι εκτυλίσσεται στην Αρχαία Αίγυπτο κατά την Πτολεμαϊκή περίοδο και αναπαριστά τη μυστική φανταστική ιστορία των πραγματικών γεγονότων. 

Η ιστορία διερευνά την προέλευση της αιώνιας σύγκρουσης μεταξύ της Αδελφότητας των Δολοφόνων, οι οποίοι αγωνίζονται για την ειρήνη προωθώντας την ελευθερία και την Τάξη των Αρχόντων, πρόδρομοι στο Ναό των Ναών, που επιθυμούν την ειρήνη μέσα από την ισχυρή επιβολή τάξης. 

Οι αρχές έλαβαν θετικές αναθεωρήσεις από τους κριτικούς, που εξήρε την ιστορία, τη φωνητική συμπεριφορά, τον πλημμυρικό κόσμο της Αιγύπτου και τα εικονογραφικά, επικρίνοντας παράλληλα μερικά από τα βηματοδοτικά και τεχνικά ζητήματα. 

Παρ 'όλα αυτά, ορισμένοι επικριτές την χαρακτήρισαν την καλύτερη δόση της σειράς από το Assassin's Creed IV του 2013: black flag. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου