Από 26/10/17 στους κινηματογράφους


Στην εκπνοή του Οκτώβρη και οι ταινίες που μας ήρθαν μόνο λίγες δεν είναι. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις.

Suburbicon


Περίληψη
Καλώς ήρθατε στο ηλιόλουστο Suburbicon! Ένα προάστιο με χαρούμενες οικογένειες, ακριβώς στην καρδιά της Κεντρικής Αμερικής. Αν και η οικογένεια Λοντζ είναι μία εκ των ακρογωνιαίων λίθων στη συγκεκριμένη κοινότητα, η ζωή τους ανατρέπεται ξαφνικά όταν μία επίθεση που δέχονται από αγνώστους μέσα στο σπίτι τους, επιφέρει τον τραγικό θάνατο της μητέρας του μικρού Νίκι. Μία απρόβλεπτη και γεμάτη υποψίες διαδοχή από γεγονότα μπλέκει την οικογένεια σε έναν ιστό από προδοσίες, μοιχεία και εκβιασμούς.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζορτζ Κλούνεϊ
Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Τζούλιαν Μουρ, Μέγκαν Φέργκιουσον, Όσκαρ Άιζακ
Διάρκεια: 101 λεπτά
Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Η Ταινία Lego Ninjago



Περίληψη
Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου Mάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμα¬ντον, τον Χειρότερο Τύπο όλων των Εποχών, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τσάρλι Μπιν, Πολ Φίσερ, Μπομπ Λόγκαν
Ηθοποιοί (φωνές): Φοίβος Ριμένας, Βασίλης Μήλιος, Ηλίας Ζερβός, Σοφία Καψαμπέλη, Στέλιος Ψαρουδάκης, Χρήστος Θάνος, Δημήτρης Παπαδάτος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Τζίνη Παπαδοπούλου
Διάρκεια: 86 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Το Τελευταίο Σημείωμα



Περίληψη
Ο Παντελής Βούλγαρης, με την Ιωάννα Καρυστιάνη να υπογράφει το σενάριο, θα μας μεταφέρουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Χαϊδαρίου το διάστημα πριν την Πρωτομαγιά του ’44, και θα μας γνωρίσουν τους ανθρώπους πίσω από τα τραγικά γεγονότα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας ο 34χρονος Ναπολέων Σουκατζίδης, Κρητικός μικρασιατικής καταγωγής, αγωνιστής του λαϊκού κινήματος και κρατούμενος σε εξορίες και φυλακές από το 1936. Μπροστά από τα μάτια του περνούσε όλο το δράμα της γερμανικής αγριότητας στα Κατοχικά χρόνια, με τον ίδιο συνεχώς μάρτυρα βασανιστηρίων, τραγικών περιστατικών και βαριάς ατμόσφαιρας στους θαλάμους με το πλήθος των συγκρατούμενων του.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης
Ηθοποιοί: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αντρέ Χένικε, Μελία Κράιλινγκ, Τάσος Δήμας, Βασίλης Κουκαλάνι, Αινείας Τσαμάτης, Λουκάς Κυριαζής, Κωνσταντίνα Χατζηαθανασίου, Λευτέρης Λαμπράκης, Μιχάλης Αεράκης, Χρήστος Κωνσταντακόπουλος, Μανώλης Ψαρουδάκης, Γιώργος Καραμαλέγκος, Βασίλης Σύρρος, Δημήτρης Καλογεράκης, Μανώλης Μαυράκης, Μηνάς Μισύρης, Τάσος Καϊσαρλής, Αντώνης Παλιεράκης, Νίκος Ράμμος, Μιχάλης Τακτικάκης, Μανώλης Πούλης, Θεώνη Κουτσουνάκη
Διάρκεια: 106 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Σπίτι Μου, Σπιτάκι Μας



Περίληψη
H Άλις πήρε πρόσφατα διαζύγιο από τον σύζυγο της. Αποφασίζει να ξεκινήσει από την αρχή και μετακομίζει στη γενέτειρά της στο Λος Άντζελες με τις δύο της κόρες. Στα 40α της γενέθλια, η Άλις συναντά τρεις φιλόδοξους νέους που τυχαίνει να μην έχουν πού να μείνουν και συμφωνεί να τους φιλοξενήσει προσωρινά. Πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν μία απροσδόκητη τροπή.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Hallie Meyers-Shyer
Ηθοποιοί: Ρις Γουίδερσπουν, Νατ Γουλφ, Πίκο Αλεξάντερ, Μάικλ Σιν, Λέικ Μπέλ, Τζον Ρουντνίτσκι
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Απαγωγή



Περίληψη
Μία μέρα στο πάρκο μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν η Κάρλα αντιλαμβάνεται ότι άγνωστοι αρπάζουν τον 6χρονο γιο της, τον πετάνε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και εξαφανίζονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας και η Κάρλα δεν έχει κινητό για να καλέσει την αστυνομία. Της μένει μόνο μια επιλογή αν δεν θέλει να χάσει τον παιδί της για πάντα: να καταδιώξει η ίδια το άγνωστο αυτοκίνητο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Λούι Πριέτο
Ηθοποιοί: Χάλι Μπέρι, Σέιτζ Κορία, Κρις ΜακΤζιν, Λιου Τεμπλ
Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12





Loving Vincent



Περίληψη
Γιος ταχυδρόμου, ο Αρμάν Ρουλέν αναζητά το 1891 τον Τεό βαν Γκογκ για να του παραδώσει την τελευταία επιστολή του αδερφού του Βίνσεντ. Όταν μαθαίνει πως ο Τεό έχει πεθάνει, αρχίζει να αναζητά την αλήθεια πίσω από τη ζωή και τον προ ενός έτους μυστηριώδη θάνατο του διάσημου ζωγράφου.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντορότα Κομπιέλα, Χιου Γουέλτσμαν
Διάρκεια: 94 λεπτά
Είδος ταινίας: ANIMATION
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου