Από 19/10/17 στους κινηματογράφους


Μπαίνουμε για τα καλά σιγά σιγά στην χειμερινή περίοδο και συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν οι όλο και ποιο καινούριες αφίξεις στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες επιλογές:

Παγκόσμιος Κίνδυνος: Geostorm


Περίληψη
Μετά από μια άνευ προηγουμένου σειρά φυσικών καταστροφών απειλητικών για τον πλανήτη, οι παγκόσμιοι ηγέτες αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα σύνθετο δίκτυο δορυφόρων προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τις κλιματικές αλλαγές και να κρατήσουν τον πλανήτη ασφαλή. Κάτι όμως, δεν πάει καλά… Το σύστημα που κατασκευάστηκε για να προστατέψει τη Γη, της επιτίθεται, και πλέον οι επιστήμονες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν την αιτία, πριν μια επικών διαστάσεων καταιγίδα καταστρέψει τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά της.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντιν Ντέβλιν
Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζιμ Στέρτζες, Άμπι Κόρνις, Αλεξάντρα Μαρία Λάρα, Ντάνιελ Γου, Έντ Χάρις, Άντι Γκαρσία
Διάρκεια: 109 λεπτά
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Χειρότερα Δεν Γίνεται


Περίληψη
Ο Μπραντ έχει μια ικανοποιητική καριέρα και μια άνετη ζωή στα προάστια του Σακραμέντο, όπου ζει με την γλυκιά σύζυγο του Μέλανι, και τον γιο του Τρόι, που έχει ταλέντο στην μουσική. Αυτή η ζωή όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ονειρεύονταν στα φοιτητικά ένδοξα χρόνια του. Ξεναγώντας τον Τρόι στην Βοστώνη δεν μπορεί να μην συγκρίνει τη ζωή του, με αυτή των τεσσάρων παλιών καλύτερων φίλων του: ενός αστέρα του Hollywood , του ιδρυτή ενός μεγάλου κερδοσκοπικού Ιδρύματος, ενός μεγαλοεπιχειρηματία και ενός πολιτικού αναλυτή και συγγραφέα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μάικ Ουάιτ
Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Όστιν Έιμπραμς, Μάικλ Σιν, Λουκ Ουίλσον, Ζερμέιν Κλέμεντ, Τζίνα Φίσερ
Διάρκεια: 101 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Ριψοκίνδυνοι Άνδρες



Περίληψη
Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι… και μετά, μερικοί γίνονται πυροσβέστες. Το «Ριψοκίνδυνοι Άνδρες», βασισμένο στην πραγματική ιστορία των ηρώων του Granite Mountain, είναι το συγκλονιστικό χρονικό μίας ομάδας τοπικών πυροσβεστών που μέσα από την ελπίδα, την αυταπάρνηση και τη θέληση να προστατεύσουν οικογένειες, κοινότητες και ολόκληρη τη χώρα, κατάφεραν να μετατραπούν στο πιο επίλεκτο πυροσβεστικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοζίνσκι
Ηθοποιοί: Τζος Μπρόλιν, Μάιλς Τέλερ, Τζεφ Μπρίτζες, Τζένιφερ Κόνελι, Τέιλορ Κιτς, Άντι ΜακΝτάουελ
Διάρκεια: 133 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




H Τελευταία Πινελιά



Περίληψη
To “Final Portrait” είναι η ιστορία της συγκινητικής και ιδιότυπης φιλίας μεταξύ του Αμερικανού συγγραφέα και θιασώτη της τέχνης, Τζέιμς Λορντ και του παγκοσμίου φήμης ζωγράφου και γλύπτη, Αλμπέρτο Τζιακομέτι. Μέσα από την οπτική του Λορντ, θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε πολύτιμες πληροφορίες για την ομορφιά, την απογοήτευση, την εσωτερικότητα και το χάος της καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Στάνλεϊ Τούτσι
Ηθοποιοί: Τζέφρι Ρας, Άρμι Χάμερ, Κλεμάνς Ποεζί
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ / ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ / ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Μητέρα!



Περίληψη
Ένα ζευγάρι, η Μητέρα (Τζένιφερ Λόρενς) κι Εκείνος (Χαβιέ Μπαρδέμ) ζει ήρεμο κι ευτυχισμένο στο απομονωμένο, τεράστιο σπίτι του μέχρι τη στιγμή που απρόσκλητοι και παράξενοι επισκέπτες, ένας άντρας (Εντ Χάρις) και μια γυναίκα (Μισέλ Φάιφερ) κάνουν αναπάντεχα την εμφάνισή τους και ο εφιάλτης ξεκινά… Το σπίτι αρχίζει να καταρρέει, σταγόνες αίματος εμφανίζονται και οι λέξεις «Δολοφόνε!» και «Τρελός» προϊδεάζουν για μια ταινία που θα δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι
Ηθοποιοί: Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Εντ Χάρις, Μισέλ Φάιφερ, Ντόναλ Γκλίσον
Διάρκεια: 121 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 1




Γοριλομπελάδες



Περίληψη
Ο Νιφάδας είναι πολύ γλυκός αλλά και πολύ ξεχωριστός, αφού είναι ο μοναδικός λευκός γορίλας στον κόσμο και το κύριο αξιοθέατο του ζωολογικού κήπου. Τα παιδιά τον λατρεύουν! Κάτι που δεν ισχύει όμως για τους άλλους γορίλες του κήπου, που τον απορρίπτουν λόγω της διαφορετικότητας του. Ο Νιφάδας τότε θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να κάνει τα πάντα για να πάψει να είναι διαφορετικός!
Πληροφορίες
Μετάφραση-σκηνοθετική επιμέλεια: Σοφία Παναηλίδου
Ηθοποιοί (φωνές): Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Χρήστος Συριώτης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Γιάννης Στεφόπουλος, Γιώργος Σκούφης, Σοφία Παναηλίδου, Γιώργος Σκούφης
Διάρκεια: 86 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου