Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη: Το sms της 18χρονης και τα ίχνη στραγγαλισμού


Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη, όπου ένας 55χρονος πατέρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του και η 18χρονη κόρη του που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τελικά δεν τα κατάφερα και έφυγε δυο μέρες μετά.

Ένα 24ωρο μετά την εισαγωγή της 18χρονης στο νοσοκομείο, οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ότι η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί. Αυτό που τους είχε  προβληματίσει επίσης ήταν οι μώλωπες που φέρει και κάνουν λόγο για απόπειρα στραγγαλισμού. «Δεν φαίνεται το παιδί το θέμα του να έχει επέλθει από εγκαύματα, γιατί δεν φέρει εγκαύματα στο σώμα του, ούτε εισπνεόμενο έγκαυμα, το οποίο να έχει δημιουργήσει μεγάλες βλάβες. Η ουσία του θέματος είναι ότι αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ο εγκέφαλός της φαίνεται ότι έχει σοβαρό πρόβλημα και στη βάση αυτή κινούμαστε για το πώς έχει προκληθεί. Αλλά αυτά είναι θέματα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας», δήλωσε ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο», Κωνσταντίνος Παλαιορούτης, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Δύο μέρες μετά και ενώ η άτυχη κοπέλα ήταν σε μηχανική υποστήριξη, τελικά δε τα κατάφερε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, υπάρχουν ενδείξεις ότι το κορίτσι έχει σημάδια από στραγγαλισμό. Αυτά, όπως λένε, προξένησαν και τις σοβαρές βλάβες στον οργανισμό της και κυρίως στον εγκέφαλο.

Η μητέρα του κοριτσιού ταξίδεψε από την Κέρκυρα, όπου ζει τον τελευταίο χρόνο με τον γιο της. «Χωρίσαμε πριν από πέντε χρόνια. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Ήταν βίαιος. Πριν από λίγους μήνες έφυγα με τον γιο μου για την Κέρκυρα. Η κόρη μου έμεινε πίσω γιατί σπούδαζε σε ιδιωτική σχολή», ανέφερε η μητέρα στην κατάθεσή της.

Φίλοι της οικογένειας υποστηρίζουν ότι ο 55χρονος δεν μπορούσε να αποδεχτεί το γεγονός ότι η σύζυγός του τον εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί και τον ανήλικο γιο της.

Όπως μετέδωσε επίσης ο Alpha, κάποια στιγμή, το 18χρονο κορίτσι, βλέποντας και τη βίαιη συμπεριφορά του, έστειλε ένα μήνυμα από το κινητό στη μητέρα του. «Μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν πρόκειται να αλλάξει», ανέφερε σε αυτό. Ο πατέρας βρήκε το μήνυμα στο κινητό του κοριτσιού και θεώρησε πως βάζει εμπόδια στην επανασύνδεση με τη μητέρα του. Γι’ αυτό τον λόγο της επιτέθηκε, τη χτύπησε, τη μαχαίρωσε στο στήθος και στο χέρι και στη συνέχεια το στραγγάλιζε το παιδί και έβαλε φωτιά. Οι Αρχές θεωρούν πως το ότι έβαλε τη φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του.


Πηγή: newsbeast.gr
Φώτο: Pronews
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου