Το Jurassic Park στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης


Μετά τους πολιτικούς και τις εξαγγελίες τους, η ΔΕΘ θα φιλοξενήσει ένα ιδιαίτερο μουσείο με γιγαντιαίους δεινόσαυρους, μέσω του οποίου το ρολόι θα γυρίσει δεκάδες εκατ. χρόνια πίσω

Ο τρομακτικός «Ρεξ», ο αλλόκοτος «Τρικέρατος», ο «Βραχυόσαυρος», ο «Διπλόσαυρος» και η μεγάλη παρέα τους θα εμφανιστούν στο εκθεσιακό κέντρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) γυρίζοντας το «ρολόι» της γης δεκάδες εκατομμύρια χρόνια πίσω. Και οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τους κυρίαρχους του πλανήτη στην προ - προ - προϊστορική εποχή, στο νέο εντυπωσιακό - θεματικό πάρκο και μουσείο... δεινοσαύρων, που θα αρχίσει να λειτουργεί από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και για τους επόμενους τρεις μήνες.

Όπως αναφέρει η ΔΕΘ - Helexpo, μετά τις μεγάλες επιτυχίες των θεματικών πάρκων «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» και «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», που έσπασαν κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, ο εκθεσιακός φορέας, σε συνεργασία με τις δημιουργικές ομάδες «Eksagon Greece IKE» και «Dream Workers», προσκαλεί το κοινό σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι απόδρασης πίσω στο χρόνο, πέρα από τα σύνορα της ιστορίας και πριν την αυγή της ανθρωπότητας. 





Περισσότερα: πηγή

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου