Γλύτωσε τον διασυρμό


Τον ποδοσφαιρικό παραλογισμό του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο τιμώρησε η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που κέρδισε με σκορ 3-2 στο Φάληρο τους Πειραιώτες. Ντουμπιά (2'), Ζέλσον Μαρτίνς (13'), Μπρούνο Φερνάντες (43') και Πάρντο (89', 90+3') οι σκόρερ.

Ζόρισαν πολύ τα πράγματα για τον Ολυμπιακό στον τέταρτο όμιλο του Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττηθηκαν εντός έδρας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Ο Μπέσνικ Χάσι μπέρδεψε τα πράγματα στις προπονήσεις μεσοβδόμαδα, ενώ και στη συνέντευξη Τύπου άφησε να εννοηθεί ότι είχε σκοπό να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα και διάταξη. Εντέλει ο 46χρονος παρουσίασε τον Ολυμπιακό όπως και στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι σήμερα. Με 4-2-3-1, διατηρώντας στην ενδεκάδα τόσο τον Φορτούνη, όσο και τον Μάριν.

Οι ανέτοιμοι Ταχτσίδης, Μποτία και ο τραυματίας Βούκοβιτς ήταν τα προβλήματα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, με τους Μαρτίνς, Σισέ, Ανσαριφάρντ και Μίλιτς να είναι ούτως ή άλλως εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ο Χάσι είχε συμπεριλάβει 21 παίκτες στην αποστολή, για να αφήσει τελικά εκτός 18άδας τους Χουτεσιώτη, Ανδρούτσο και Μπεν.

Χωρίς εκπλήξεις και το σχήμα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με εξαίρεση ίσως το γεγονός ότι ο Ζόρζε Ζεζούς επέλεξε έναν πιο κινητικό φορ σε σχέση με τον Μπας Ντοστ, δίνοντας φανέλα βασικού στον Σεϊντού Ντουμπιά. Ο Πιτσίνι που ήταν αμφίβολος, ξεκίνησε κανονικά στο δεξί άκρο της πορτογαλικής άμυνας. Σημαντική απουσία για τους φιλοξενούμενους αυτή του Φάμπιο Κοεντράο.

Πηγή sport24.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου