Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι! Νεκρός 41χρονος Έλληνας


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη γειτονιά της Κύπρου 69 στο Περιστέρι, ένα άγριο έγκλημα σε βάρος ενός 41χρονου που διαπιστώθηκε τα ξημερώματα.

Το θύμα έμενε με την μητέρα του που έλειπε το τελευταίο τριήμερο. Εκείνη τον αναζητούσε στο τηλέφωνο και δεν τον έβρισκε και έτσι ζήτησε από συγγενικό πρόσωπό τους να κάνει μία προσπάθεια να τον εντοπίσει.

Όσο και αν προσπάθησε και εκείνος οι προσπάθειές του ήταν μάταιες και έτσι αποφάσισε να πάει στο σπίτι του θύματος στο διαμέρισμα 3ου ορόφου που έμεναν. Όταν έφτασε εκεί και άνοιξε την πόρτα, ανακάλυψε πίσω από την πόρτα νεκρό και μέσα σε μία λίμνη αίματος τον 41χρονο και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο πήγε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής που διαπίστωσαν ότι το θύμα έχει δεχτεί χτυπήματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στην πλάτη, υπολογίζεται πως ο χρόνος θανάτου του ήταν πριν περίπου 48 ώρες, η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης, ενώ το σπίτι εμφάνιζε εικόνα έρευνας, έτσι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ενδεχομένως το κίνητρο ήταν η ληστεία και το θύμα είτε άνοιξε την πόρτα σε πρόσωπο που γνώριζε είτε τον αιφνιδίασαν που είναι και το πιο πιθανό.

Ο ίδιος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για τίποτα και εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει από τον ιατροδικαστή και οι καταθέσεις των γειτόνων, ενώ γίνεται μία προσπάθεια μήπως εντοπιστούν επιχειρήσεις στη γειτονιά που τυχόν έχουν κάμερες και βοηθήσουν τις έρευνες των Αρχών.



Πηγή: thepressroom
Φώτο: Zarpanews

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου