Θα «σπάσει ταμεία» ο αγώνας ΜακΓκρέγκορ vs Μεϊγουέδερ


Ο επερχόμενος και πολυαναμενόμενος αγώνας πυγμαχίας του Φλόιντ Μεϊγουέδερ κόντρα στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ το Σάββατο 26 Αυγούστου αναμένεται να είναι ο πιο κερδοφόρος στην ιστορία.


Ο Μεϊγουέδερ, ο αήττητος πρωταθλητής των ΗΠΑ που θεωρείται ο καλύτερος πυγμάχος της γενιάς του, θα αντιμετωπίσει τον ΜακΓκρέγκορ, τον Ιρλανδό μαχητή μικτών πολεμικών τεχνών που κυριάρχησε στο «Ultimate Fighting Championship» (UFC) αλλά δεν έχει προηγούμενη εμπειρία στην επαγγελματική πυγμαχία.

Παρά τις αμφιβολίες για την σημασία του αγώνα ως αθλητικό γεγονός, το να ανταγωνιστούν τα δύο μεγαλύτερα αστέρια  των πολεμικών τεχνών -ο καθένας στο είδος του- αναμένεται να προσελκύσει τους εκατομμύρια οπαδούς των πολεμικών τεχνών.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης δεν έχουν μέχρι στιγμής ανακοινώσει τα ακριβή νούμερα των πωλήσεων αλλά ο Λόρενς Επστάιν, διευθύνων σύμβουλος της UFC, δήλωσε ότι αναμένεται ο αγώνας να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ των 410 εκατ. δολαρίων όταν 4,4 εκατ. Αμερικανοί παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στον Μεϊγουέδερ και τον Μάνι Πακιάο από τις Φιλιππίνες μέσω της υπηρεσίας «πληρωμή ανά προβολή» (pay-per-view). Πρόκειται για μια υπηρεσία με την οποία το τηλεοπτικό κοινό μπορεί να αγοράσει γεγονότα για παρακολούθηση μέσω ιδιωτικής τηλεοπτικής προβολής.

Πηγή insider.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου